avXperten

HDMI Splitter - 1 in/8 out (Full HD,3D)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

HDMI Splitter med understøttelse af Full HD,3D - Metalhus (Sort)
Input: 1 x HDMI stik hun (Type A 19pin)
Output: 8 x HDMI stik hun (Type A 19pin)

Brug denne HDMI splitter til at vise indholdet fra f.eks. en DVD-afspiller til otte fladskærme eller projektorer samtidigt.
HDMI splitteren sender input HDMI signalet videre til de otte HDMI udgange. På den måde kan en afspillers HDMI signal splittes op, og vises på otte skærme eller lign. samtidigt.

Dette Produkt understøtter 1080P - Full HD - Samt HDMI 1.3b / 3D

Denne HDMI splitter forstærker HDMI signalet, og tillader derfor kabeltræk op til 15 meter.

Denne professionelle kvalitets- HDMI splitter er af den ypperste kvalitet. HDMI splitteren er bestykket med støbte 24 karats guldbelagte HDMI stik og indkapslet i metalhus. Denne HDMI splitter er for dig der ønsker det absolut bedste billede, og mest knivskarpe lyd!

HDMI bruges i de fleste nyere fladskærme og High-end DVD afspillere. HDMI bruges til at overføre både video og audio mellem forbrugerelektronik såsom en DVD-afspiller eller en HDD-optager til en fladskærm. HDMI signalet er ukomprimeret, hvilket betyder en meget høj billedkvalitet.
HDMI står for High Definition Multimedia Interface og kan sammenlignes med et Scart kabel og et component kabel som er slået sammen til et superkabel.

Denne HDMI splitter understøtter både standard opløsning (480p, 576p) og høj opløselig video (720p, 1080i og 1080P). HDMI overfører desuden ATSC HDTV standarder, supporterer 8 kanals digital lyd og har en båndbrede på hele 5 Gbps.

Denne HDMI splitter understøtter Full HD, 3D og HDCP.
Der medfølger 5V strømforsyning.

Specifikationer:
- Størrelse: 276x156x24 mm
- Conform otte the HDMI Standard 1.3b
- Supports 3D
- Supports of HDTV until the resolution of 1080p
- Pass-through the HDCP signal
- Support DTS and Dolby Digital True HD.

Varenummer: 8342

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg