avXperten

Hjemme-elektronik

Vi bruger alle sammen en lang række af elektroniske apparater i hverdagen. Der er stort set ikke et hjem uden film, billeder, musik og varme. Det er derfor, vi har et stort udvalg af apparater, der understøtter, hvad vi har brug for. Vi hjælper dig med at få digitalt TV, se DVD film eller høre musik via Bluetooth. Hos os kan du også finde både traditionelle FM-radioer og DAB radioer. Vi har kameraer, fotoudstyr og loddekolber. Se det store udvalg af hjemmeelektronik og find det, du står og mangler.

DVD Afspillere

En DVD afspiller er et must i ethvert hjem, hvor I kan lide at se film og hygge jer sammen. DVD-afspillerne kan både fås i stationære og bærbare udgaver - så de kan både stå i hjemmet og tages med på farten.

Digital TV

En digital TV-forbindelse etableres via kabel TV, TV antenner eller en parabol. Forbindelsen og adgangen til diverse kanaler skabes via de digitale TV-bokse, som du ser et udvalg af nedenfor.

Lyd & musik

Med en boomblaster, discman, pladespiller eller nogle af de andre lækre produkter til afspilning af musik, kan du få rytme og sjov ind i dit liv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tjek udvalget ud og find den optimale løsning for dig.

Radio

Det store udvalg af kvalitetsradioer giver dig muligheden for at høre nyheder, podcasts, musik og egne spillelister. Radioerne varierer i type og funktioner, så sæt dig godt ind i produkterne, før du køber.

Bluetooth

De foretrukne enheder er en computer eller smartphone, og højtalere med Bluetooth forbindelser fremtiden. Med bluetooth højtalere kan du lynhurtigt oprette forbindelse mellem din musikafspiller og enheden.

Kamera

Nedenfor finder du et udvalg af sjove og praktiske ting til dit kamera. Her er både noget for den entusiastiske turist, men også noget for den lidt mere ambitiøse amatørfotograf. Gå på opdagelse, og se hvad du finder.

Varme

Selvom langt de fleste hjem har indbygget varme, så kan det nogle gange blive nødvendigt at supplere eller opvarme for at undgå fugt. Vi tilbyder derfor forskellige løsninger i form af blandt andet elradiator, varmeblæser, varmetæppe og håndklædetørrer.

Ure

Med disse anderledes og avancerede ure bliver det lidt sjovere at holde styr på tiden. Her kan du blandt andet tjekke klokken på et digitalt ur med projektor eller andre ur i sjove designs, former og farver.

Lodning

Her kan du finde loddekolber, loddetin samt andet udstyr du skal bruge derhjemme, for at hygge dig med selv at fikse og sammensætte elektronik.

Andet

Gå på udflugt i vores ”andet”-kategori, hvor alt det mest mærkværdige, underholdende og anderledes er samlet, så du kan få et overskueligt overblik over, hvad det egentlig er du går glip af, ved kun at købe de sædvanlige produkter.

Kæmpe udvalg indenfor hjemmeelektronik

I denne kategori finder du en lang række forskellige produkter. Hjemmeelektronik er et bredt begreb. Nogle mennesker nyder at sysle med at lodde derhjemme, mens andre foretrækker at putte sig i sofaen med et varmetæppe. Kolonihavefolket kan let stå og mangle en elektrisk radiator og festivalgængeren får ofte glæde af sine Bluetooth enheder. Måske er du til flotte fotos og udeliv, og måske er du til en god film på DVD. Her er noget for alle, og vi er glade for at kunne præsentere dig for vores store udvalg af apparater og tilbehør indenfor kategorien hjemmeelektronik.

Nøje håndplukket udvalg af DVD afspillere

Vi tilbyder DVD afspillere så du altid kan få den bedste oplevelse, når du skal se film. Det er ikke altid optimalt at se film på sin computer, og her kan det være rart, at slutte sin DVD afspiller direkte til fjernsynet. DVD-afspilleren er også smart for alle, som ikke bruger streaming- og download tjenester, men foretrækker en fysisk disk og en film man selv har valgt at købe eller leje. Måske endda låne af en god ven. Med en god DVD-afspiller er du sikker på altid at kunne se en god film. Også selvom computeren driller, eller netforbindelsen strejker.

Lyd, musik og radio

Musik er en integreret del af vores hverdag. Vi hører musik til morgen, middag og aften. Med de mange forskellige muligheder for at høre musik, er der endnu mere grund til at have det rette gear. Vi tilbyder alt fra CD-afspillere og Discmen til pladespillere og MP3 afspillere. Vi har altså både noget for digitale og analoge entusiaster. Når vi ikke selv sætter musik på eller streamer, kan det være rart at høre radio. Uanset om du er til taleradio eller playlister, er der noget for alle og enhver. Vi tilbyder både radioer, der kører på det traditionelle FM net og digitale DAB radioer.

Alt inden for Bluetooth

Bluetooth er den nye standard inden for trådløse signaler. Det er slut med at skulle filtre sig selv og alt andet ind i kabler, når man gerne vil forbinde sine enheder. Nu kan du nemt afspille musik fra din computer og tilslutte den en ekstern Bluetooth højtaler. Du kan naturligvis også benytte Bluetooth med dine andre Bluetooth enheder som din smartphone, MacBook, tablet eller iPad. Det er i stigende grad populært at have musik med på farten. Med Bluetooth enheder kan du have din forstærker med i tasken og skrue op for musikken, selvom du ikke er hjemme. Der er også mange, som har flere Bluetooth enheder tilsluttet den samme højtaler, så man kan skiftes til at sætte musik på fra hver sin telefon. Det er altid et sjovt twist til festen.

Find dit nye kamera eller kameratilbehør hos os

Vi elsker at tage billeder. Et godt kamera er blevet hvermandseje, efter vi begyndte at bruge digitalkameraer. Nu skal vi ikke længere tænke på fremkaldelser og filmruller. Tidligere var det en dyr og omstændig fornøjelse at tage billeder. I dag kan alle tage alle de billeder de vil. Skulle der ikke være plads nok på apparatet, fører vi heldigvis en lang række forskellige SD kort, som kan give ekstra hukommelsesplads. Uanset om du er en glad hobbyfotograf, der mangler en selfiestang til ferien eller semi professionel fotograf, som skal lave et lille fotostudie, har vi, hvad du leder efter. Vi har også mere specialiserede varer som overvågningsudstyr, actionkameraer, bilkameraer og kikkerter. Der er stort set kameraudstyr til alle formål og sammenhænge hos avXperten.

Varmeenheder til hjemmet

Hos os kan du roligt gå kolde tider i møde. Vi har et stort udvalg af apparater, der kan hjælpe dig med at holde varmen. Hvis du har et koldt rum, hvor der ikke er fjernvarme, er en el-radiator måske sagen. Det er ofte populært i tilbygninger, udhuse, kolonihaver og sommerhuse. Til udendørs brug er det til gengæld en terrassevarmer, der kan forlænge sommernætterne. De sørger for, at du ikke skal sidde og klapre tænder, selvom hyggen fortsætter ud på de små timer. Personlig pleje rimer også på varme. Her kan du løsne op for spændinger i ryggen med et varmetæppe. På badeværelset er det rart, at have en håndklædetørrer. Så skal du ikke tænke på, om håndklædet er tørt eller fugtigt, næste gang du vil bruge det. Måske er det endda lidt lunt, når du kommer ud af badet.

Praktiske og funktionelle ure

Alle mennesker har brug for at vide, hvad klokken er. Det er en grundlæggende del af vores hverdag, at kunne holde øje med tiden. Hos os kan du finde et flot udvalg af ure og vækkeure, der kan hjælpe dig med at få en god start på dagen. Et vækkeur er et dejligt alternativ til mobilen, som man så med ro kan slukke om natten. Vækkeuret sikrer dig også mod om, hvorvidt mobilen løber tør for strøm i nattens løb, og du ikke kommer op i tide. I de fleste hjem er det også normalt at have et køkkenur, fordi det giver alle i hjemmet mulighed for hurtigt at tjekke tiden, uden at skulle finde mobilen frem.

avXperten har det du leder efter

Hos avXperten har vi det, du står og mangler. Uanset om du gerne vil reparere dit hjemmeelektronik med en loddekolbe eller vil høre DAB radio. Vi har noget til filmentusiaster og musikelskere til sommerhuset, ferien og campingturen. Vi er overbeviste om, at du kan finde noget, du står og mangler, hvis du kigger på vores udvalg af hjemmeelektronik. Alle mennesker bruger ure, film, musik og billeder i deres hverdag. Se hvad vi har at byde på og bestil dine produkter allerede i dag. Så sørger vi for, at de bliver sendt trygt og sikkert hjem til dig eller til dit lokale posthus.

E-mærket

 

Betalingskort