Højttalerkabel Professionel

Stort udvalg i professionelle højttalerkablet hos avXperten.dk. Kablerne er lavet af 100 procent oxygenfri kobber. Få højtalerkabel i flere længder.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Højttalerkabel Professionel

Hvilket højttalerkabel skal jeg vælge?

Her kan du se en video om hvordan du finder det højttalerkabel, der passer bedst til dit behov.

Kvalitets højttalerkabler

Forskellen på kablerne er tykkelsen målt i diameter. En pegefingerregel er, at det tykkeste kabel medfører den bedste lydkvalitet. Køb op til 100 m kabel i en rulle, og husk dertil at købe fx. bananstik til kablerne.

Vores standard højttalerkabel er har inderledere som er lavet af CCA, dette betyder at lederne er lavet af aluminium, som herefter er betrukket med en kobber legering. Aluminium leder ikke strøm så godt som kobber, så ønsker du et højttalerkabel i super høj kvalitet skal du vælge et professionel højttaler kabel i stedet, vores professionelle højttalerkabler er lavet af 100% oxygenfri kobber, dette sikrer en krystal klar lyd.

Professionelle højttalerkabler i 100% oxygenfri kobber. Vi sælger ruller af højttalerkabel i høj kvalitet. Der er forskel på kablerne, men fælles for de forskellige typer af højttalerkabel her er, at priserne er meget konkurrencedygtige. Hos avXperten.dk finder du altid et stort udvalg af højttalerkabler til netop dit behov.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007