Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 20%

Holder til stikdåse

Med en stikdåse holder slipper du for at dine stikdåser ligger undt omkring på gulvet og flyder. Smart og elegant kabelstyring uden problemer.

Filtrér

Læs mere om Holder til stikdåse

Holder til stikdåse - Nem sortering af dine kabler

Her på siden finder du vores udvalg af holdere til stikdåser, som kan hjælpe dig med at skabe orden på dit kontor.

Uanset hvilken type projekt du tager fat på, er organisation er nøglen til en vellykket arbejdsoplevelse.

Det kan være frustrerende hele tiden at skulle døje med kabelrod, og rode rundt efter stikdåsen, hvis du ofte skal have kabler med på farten.

Derfor at have alt pænt sorteret og præsenteret, kan skære ned på mængden af tid, du bruger på at skulle rode rundt efter de rette kabler, hvilket giver dig mere tid til enten dit arbejdsprojekt eller andet.

Desuden kan sandsynligheden for at dine stikdåser forsvinder ofte mangedobles, hvis du ikke aktivt holder dem organiseret.

En holder til din stikdåse kan derfor ofte være en væsentlig del af dine kontorartikler, fordi den ofte kan fungere til din fordel, når du holder styr på kabler og holder ethvert projekt i gang.

En holder til din stikdåse er en ny innovativ måde at styre ledningerne på dit kontor, og det giver dig mulighed for at have et rent, organiseret område, der er mere effektivt og sparer plads.

Holdere til stikdåser er ikke kun til kontorer, men kan bruges i ethvert rum, hvor der er mange kabler og ledninger.

Med disse systemer kan du spare på den mængde plads, du skal bruge for at holde orden på dine kabler og ledninger, samtidig med at du har nemt ved at samle dem op, når det er tid til en opgradering.

3 ting du skal overveje når du kigger på holdere til stikdåser

Markedet er i konstant forandring, og måden, folk arbejder på, udvikler sig.

Der er derfor mange fordele ved en kabelholder til dit kontorbord, og hvordan den kan forbedre din arbejdsgang.

Mindre plads på dit skrivebord

Med mere rod på folks skriveborde kan det være svært at fokusere på det, der er vigtigt.

Med et ledningsstyringssystem kan du få bedre synlighed på dit skrivebord, hvilket kan hjælpe med at reducere stressniveauet og hjælper dig med at holde dig organiseret.

Nemmere at finde vigtige dokumenter

Med en kabelholder, kan du nemt finde vigtige dokumenter eller information, som du har brug for med et øjeblik.

Du kan også få en bedre luftgennemstrømning og mere plads til personlige ejendele.

Dit arbejdsområde vil ofte også være rent og rodfrit med færre ledninger, der løber rundt på stedet.

#1 - Hvor sidder kablerne?

Hvis kablerne for det meste er skjult af noget, som bag et fjernsyn, så er den bedste mulighed sandsynligvis kabelbindere; disse vil give dig mulighed for at samle de overskydende ledninger og få dem ude af syne.

At vælge en genanvendelig kabelbinder betyder, at når du skal skifte noget ud, kan du blot løsne bindet og lukke det igen, efter du har tilføjet eller fjernet en enhed.

Hvis kablerne er synlige, vil kabelbindere sandsynligvis være utilstrækkelige.

I stedet vil stikdåse holdere få kablerne til at se pæne og ryddelige ud, og samtidigt sørge for at du har let adgang til dem.

Dette er især godt, hvis du har løse kabler, såsom opladere til bærbare computere og tilbehør, da du nemt og hurtigt kan trække dem ud af stik, og sætte dem i igen.

Hvis kablerne løber derimod løber langs en væg, så kan hård plastik være det bedste valg, men hvis kablerne overhovedet skal bevæge sig, bør du gerne gå med noget sleeving.

#2 - Hvor ofte skal du fjerne kablerne?

Selvom næsten alle er enige om, at der er noget dybt tilfredsstillende ved perfekt administrerede kabler, er det vigtigt at tænke over, hvordan du bruger kablerne, og om du ofte skal fjerne dem.

En telefonoplader, for eksempel, kan se godt ud, perfekt administreret, men hvis du har brug for at tage den ud og tage den med dig hvert par dage, så er større sorteringsarrangementer ofte spildt; der vil nemme og midlertidige løsninger, såsom holdere til stikdåser oftest være det bedste svar.

Omvendt bruger et fjernsyn typisk hele sit liv på ét sted, og at holde kablerne ryddelige kan virkelig forvandle udseendet af en stue.

Når du tænker på, hvordan du bruger dine enheder, kan du blive opmærksom på, hvad der er sikkert at gemme væk, og hvad der nemt skal kunne flyttes.

#3 - Skjule eller organisere?

Når det kommer til opbevaring af løse kabler, kan god organisering spare utallige timers søgning og udredning.

Men når man administrerer kabler til skrivebordsopsætning, kan let tilgængelige kablerl nogle gange gøre hele forskellen.

Det er de færreste der ønsker at finde sig selv i en situation, hvor de skal fjerne et perfekt ryddet kabel.

Det er derfor mange elsker produkter som holdere til stikdåser, da i stedet for at bruge timer på omhyggeligt at rydde din strømskinne op, kan du sætte stikdåsen i holderen, og have alle de nødvendige kabler lige ved hånden, uden at gå på kompromis med oprydningen.

Når du har brug for at tilslutte noget nyt, er det så enkelt som at tage stikket ud af stik, og sætte en ny i.

Forskellige situationer kræver ofte forskellige tilgange, og hvis du stiller dig selv disse enkle spørgsmål, vil det typisk hjælpe dig med at finde ud af om en holder til stikdåsen er den rette kabelsortering til dig.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007