Hovedtelefoner og Headset

Hovedtelefoner til gaming og musik. Headset til kommunikation og høretelefoner. Stort udvalg af kvalitets Bluetooth hovedtelefoner og earbuds.

Læs mere om Hovedtelefoner og Headset

Høretelefoner og headset: Hvad er hvad?

Få hjælp til de forskellige definitioner af hovedtelefoner, høretelefoner, headset osv.

Høretelefoner og headset til voksne og børn

Vi har et stort udvalg af høretelefoner og headsets, hvilket er med til at gøre det meget nemt for dig at finde lige præcis den slags, som du skal bruge. Det kan være til at have på, når du spiller computer, ser fjernsyn, hører musik, dyrker sport eller taler i telefon.

Forskellen på høretelefoner og headsets er, at høretelefoner udelukkende bruges til at høre med, mens headsets også har en mikrofon, så du kan bruge dem til at føre samtaler med. Det kan være, når du spiller computer, taler i telefon eller skyper med nogen.

Høretelefoner til børn

Vi har et stort udvalg af høretelefoner til børn. Fælles for dem er, at de er nemme at indstille, så de passer til børnenes hoveder. Høretelefonerne er lavet i nogle flotte og klare farver, som dine børn vil kunne lide.

Derudover er de lavet, så børnene ikke kan skrue så højt op for lyden. Det er ikke sundt for børnenes ører, hvis de ser film eller hører musik, hvor lyden er højere end 85 decibel. Derfor er det indbygget i høretelefonerne, at de ikke kan skrue dem højere op.

Headset til gaming

Når du gamer, er det rart at have en god lyd, så du kan høre alt, hvad der sker i spillet og hurtigt reagere på det. Hvis du spiller i et rum, hvor der er andre, er det en god ide, at du har et godt headset, så din lyd bliver isoleret og du ikke bliver forstyrret i kampens hede.

Headsettet giver dig også mulighed for at tale med de andre spillere via nettet. Hvis du arbejder sammen med andre, er det rart, at du har et godt headset, hvor du kan tale tydeligt til dem igennem det uden at irritere andre med en skratten, når du snakker.

Høretelefoner til musik

Der findes et stort udvalg af høretelefoner til at høre musik i. Det kan være DJ høretelefoner, som du kan bruge hvis du arbejder som DJ, eller hvis du gerne vil have en virkelig god lyd. Det kan også være Bluetooth høretelefoner eller trådløse høretelefoner.

Når du skal vælge høretelefoner til musik, skal du altid tænke over, om du vil have nogen, der sidder udenpå hovedet, de såkaldte on ear høretelefoner, eller du vil have nogen, der sidder inde i ørerne, de såkaldte in ear høretelefoner.

Gode headsets til at tale i telefon med eller kommunikere via internettet

Hvis du godt kan lide at tale i telefon, mens du er på farten, eller mens du laver noget andet i hjemmet, er det en god ide, at du får et godt headset designet til præcis dette. Headsettet gør, at du har armene fri til for eksempel at gå tur med hunden eller at rydde op, mens du taler i telefon - dette skaber fleksibilitet i form af fri hænder og giver muligheden for at multitaske, for dem der mestrer dette.

Når du taler via internettet kan det være rart, at du kan have hænderne fri, når du taler. Det oplagte er selvfølgelig at bruge dem, når du spiller spil, men der kan også være mange andre situationer, hvor de kan være rare at bruge, for eksempel når du taler med nogen via Skype.

Headset til dig der dyrker sport

Hvis du godt kan lide at høre musik, podcats eller lydbøger, når du dyrker sport, er det vigtigt, at du har et godt headset til at gøre det med. Headset til sport er formet, så de sidder godt fast på dine ører. Det gør, at du kan løbe, cykle eller bevæge dig på en lang række andre måder, uden at dit headset falder af konstant.

Hvis du har overskud til at tale i telefon, når du dyrker sport, kan du også bruge headsettet til det. Disse kan fås med indbygget mikrofon. Det kan være en god løsning, hvis du venter på et vigtigt opkald, men gerne vil løbe dig en tur alligevel.

Trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefoner er perfekte, når du gerne vil bevæge dig rundt i dit hus eller din have, mens du hører musik, podcasts eller lydbøger. Samtidig gør de også, at du ikke kommer til at genere din familie eller dine naboer med din musik.

Høretelefoner og headset til Bluetooth

Vi har et stort udvalg af headsets og høretelefoner, der kan kobles til dit device via Bluetooth. Fordelen ved det er, at de er trådløse, så du ikke er bundet fast til et device med en ledning, men frit kan bevæge dig rundt. På den måde kan du for eksempel stadig høre, hvad der sker i det spil, som du er i gang med eller blive ved med at følge med i den tv-udsendelse, som du ser.

Her finder du et kæmpe udvalg af hovedtelefoner, headsets og høretelefoner. Hos avXperten.dk finder du headsets med indbygget mikrofon, så de kan bruges til to-vejs kommunikation. Du finder også et stort udvalg af høretelefoner, der sidder inden i øret og hovedtelefoner med hovedbøjle, der sidder på hovedet eller over øret. Vi skelner her mellem kategorier med In-Ear høretelefoner, der sidder med en prop inde i øret, On-Ear hovedtelefoner, der sidder på øret, og Over-Ear hovedtelefoner, der dækker hele øret. Vi har også et stort udvalg af headsets, der er designet til gaming. Har du brug for trådløs lyd finder du Bluetooth hovedtelefoner, headsets og Earbuds. Find også en kvalitets Mikrofon i vores sortiment til ethvert behov.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007