avXperten

USB til HDMI kabel – hvordan virker det?

USB til HDMI kabel – hvordan virker det?

At forbinde forskellige enheder til hinanden og få det hele til at snakke sammen lader efterhånden til at være hverdagens formål.

Vi vil gerne have, at vores fjernsyn kan vise indholdet fra vores PC nemt og uden en masse avanceret teknik.
Det hele skal kommunikere med hinanden. For at få puslespillet til at gå op, er det i mange tilfælde nødvendigt med et kabel, der kan forbinde ens enheder.

Stream fra nettet til dit TV

Har du en bærbar PC eller Notebook, der mangler en HDMI, VGA eller DVI udgang, kan du bruge USB til HDMI kablet, når du ønsker at forbinde computeren til en skærm – fx et fjernsyn.

På den måde kan du enten udvide skærmen fra din computer til dit fjernsyn eller duplikere eller flytte skærmbilledet – og på den måde fx afspille online film og TV direkte på dit fjernsyn.

Alt dette blot ved at bruge USB-stikket i computeren.

Et billigere alternativ

Ved at tilslutte computeren til fjernsynet, kan du fx også afspille alle DR’s gratiskanaler på dit fjernsyn uden at være tilsluttet en antenne.

På den måde kan du helt slippe for at købe den mindste tv-pakke fra din tv-udbyder, hvis du alligevel ikke ser så meget fjernsyn.

I det du betaler licens, har du nemlig ret til at se DR’s gratis online TV, hvilket både kan være live-udsendelser og programmer fra deres arkiv.

Find det her

Hos os kan du finde et udvalg af smarte USB til HDMI adaptere, som du tilslutter til din computers USB-stik, når mangler en HDMI udgang.

Vi har også en micro USB til HDMI adapter, der tillader dig at slutte en micro USB enhed til en ekstra skærm eller et fjernsyn ? det kunne fx være din smartphone eller tablet.

Af Frederik Nielsen