iPad 2017 Cover

Her finder du et cover til iPad 2017, som både beskytter din iPad mod ridser og slag og samtidigt er rigtig smart. Et iPad cover beskytter på en pæn måde.

Læs mere om iPad 2017 Cover

iPad 2017 cover – beskyttelse på den pæne måde

I rigtig mange danske hjem findes der én eller flere iPads. Især indenfor denne slags mini computere har netop Apples iPads en stor markedsandel, som synes helt berettiget, når man ser på ydelse og – ikke mindst – design.
En iPad 2017 er ikke en helt billig investering, hvorfor der er grund til at passe på den – og den rigtige måde at gøre dette på er med et iPad 2017 cover.

En iPad er meget populær blandt unge og de danske familier. Den er mindre og lettere end en bærbar computer og har funktioner og en større skærm, der ikke findes på en mobil telefon. Den er nem at medbringe, når man er på farten – og er lynhurtig, hvis man skal have adgang til oplysninger via internettet, holde korrespondancen med familie og venner via diverse sociale medier og er meget nemmere at skrive for eksempel mails på, end de mindre telefoner.

En iPad er også et oplagt valg til underholdning i form at spil, billedfremvisning, afspilning af videoer – og måske lige se yndlingsseriens sidste afsnit.

iPad 2017 cover giver den fulde beskyttelse

I vores udvalg af iPad 2017 Covers finder du nemt det cover, der passer bedst til dig – og netop din iPad. Covers findes i flere udgaver og farver, så der er mulighed for at vælge en model, der er diskret i størrelse og farve, såfremt dette ønskes – ligesom der kan vælges en farve med knald på, hvis det skal være lidt mere festligt.

Ud over at omslutte din iPad på en pæn måde, er selve beskyttelsen af iPaden det vigtigste. Det er unægtelig en stor ærgrelse, hvis den pæne nye iPad ved et uheld ryger på gulvet. Dette kan afstedkomme ridser og skrammer, hvilket måske ikke gør den uvirksom, men altid vil ærgre én – og i værste fald en ødelagt skærm, som gør iPaden ubrugelig indtil den har været igennem en større – og dyr – reparation.

I vores store udvalg af iPad 2017 Covers finder du modeller, der både beskytter iPadens kanter, bagside og front. Disse øger kun den samlede størrelse en smule – og er absolut denne forøgelse værd, når man påtænker, hvor meget beskyttelse de giver til din iPad.
Et iPad 2017 cover beskytter ikke kun mod fald på gulvet og diverse stød under brug, men beskytter også mod støv og fugt. Elektronik kan ikke lide hverken støv eller fugt – og det gælder selvfølgelig også en iPad, hvorfor en god beskyttelse er en stor fordel.

iPad 2017 cover – ny model med mange funktioner

Når man sammenligner en ældre iPad Air 2 og den nye iPad 2017 model, kan det være næsten umuligt at se forskel på dem. Størrelsesmæssigt er der da også kun en forskel; tykkelsen. Hvor den ældre iPad Air 2 var 6,1 mm tyk, er den nye iPad 2017 7,5 mm tyk – altså en anelse tykkere. Denne ændring er der selvfølgelig taget højde for i vores iPad 2017 covers, så du får et produkt, der passer 100% til netop din nye iPad.

Vores iPad 2017 covers kan også fås med de funktioner, der kendes fra tidligere modeller. Du kan finde modeller, der er monteret med en magnet i coverets front. Denne magnet aktiverer iPaden på den måde, at den tænder iPaden, når fronten på coveret åbnes – og slukker for iPaden, når fronten lukkes. En smart detalje, der letter brugen af iPaden og sørger for, at den er klar, når du ønsker at bruge den.

En anden og vigtig detalje du kan finde blandt vores modeller er muligheden for at anvende coveret som stander, når iPaden står på et bord. iPad 2017 coveret kan foldes, så din iPad bliver stående i en skrå vinkel, der er perfekt, hvis du skal se videoer eller film i længere tid. Det er en stor behagelighed at kunne læne sig tilbage og nyde filmen – uden at skulle sidde og holde iPaden i hænderne.

Samme funktion bruges også, hvis du skal skrive en længere tekst. Mange har set fordelen i at have et Bluetooth tastatur, der kan anvendes trådløst til skrivning på iPaden. Under skrivningen står iPaden på samme måde, som en skærm på en bærbar computer ville gøre. Dette er især praktisk, hvis du anvender iPadens skriveprogrammer eller skriver længere mails eller indlæg til diverse sociale medier.

iPad 2017 cover – vælg model og farve

Når du har besluttet dig for at anskaffe et iPad 2017 cover er det blot at vælge den af vores modeller, der passer dig bedst. Så er du sikret den optimale sikkerhed og kan bruge din iPad overalt under alle forhold uden at skulle bekymre dig om eventuelle uheld.
At du også kan vælge den farve, der passer bedst til din livsstil – og dit humør – gør blot oplevelsen ved at række ud efter iPaden endnu bedre – og gør, at du kan skille dig lidt ud fra andre iPad brugere.

Et cover til din iPad 2017 er et must for dig, der ønsker at beskytte din tablet. En iPad 2017 er et forholdsvis dyrt stykke elektronik, hvorfor det kan betale sig at passe på den. Det er både ærgerligt og dyrt, hvis din iPad skal til reparation efter en hårdhændet behandling. Et iPad 2017 cover beskytter på en pæn måde, da vores covers er både funktionelle og pæne – og fås i flere farver. Du kan få covers, der tænder og slukker din iPad automatisk – og du kan benytte dem som stander, når det er videoer eller film, der er på programmet.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007