iPad Air 2 cover

Cover til iPad Air 2 som både beskytter din iPad mod ridser og slag. iPad Air 2 cover som også kan anvendes som holder i flere forskellige positioner.

Læs mere om iPad Air 2 cover

Beskyttelse til din iPad Air 2

Har du lige købt din nye iPad Air og ønsker at beskytte den imod ridser, smadrede skærme eller indre skader. Så kan du med fordel vælge at beskytte din iPad med et cover.

I vores hverdag bruger vi teknologi meget. Tablets er blevet meget populære og er begyndt at virke i stedet for bærbare computere, specielt derhjemme og til børnene. Tablets er dog ikke særlig funktionelle, hvis du bruger computere til at arbejde - dertil er en bærbar computer fortsat at foretrække. Men hvis det blot er en du skal anvende derhjemme til børnene, surfing på nettet eller afspilninger af film og musik er en tablet at foretrække. Den er både super hurtig, mobil, fleksibel og let anvendelig.

Mange mennesker er gået fra computere til tablets derhjemme og det er der flere grunde til. Når du vælger en tablet fremfor computerne er det et designfyldt valg. En tablet fylder langt mindre end en computer, som dog kan findes i mange størrelser. Den mindre størrelse har dog ikke været medvirkende til at skærmen er for lille. De fleste tablets har en rigelig stor skærm, men er meget tynd. De findes dog også i mange størrelser og hertil er iPad Air en af de mest stilrene og tynde tablets. Den mindre tablet kontra computer gør at de ikke skal have en særlig stor opbevaringsplads. En tablet er lettere at gemme væk og hvis du ikke ønsker/kan gemme din tablet eller computer væk, så fylder en tablet langt mindre på skrivebordet end en computer, som virker langt mere klodset.

iPad Air 2 - størrelsen i forhold til andre iPads og tablets

iPad Air 2eren er lavet af aluminium og er blot 6,1 mm tyk. Skærmen er 9,7 tommer og vejer kun 444 gram. iPaden lever altså op til dens navn Air. Dette er en helt utrolig designet iPad og tablet. Men selvom iPaden er slankere end nogensinde før er den på samme måde mere kraftfuld end nogensinde. Selvom denne iPad er lavet i et utroligt design med en af de mest kraftfulde processere på markedet. Derudover findes der et knivskarpt kamera og ID touch på denne iPad. Derfor er denne iPad altså helt klart en af de bedste Apple har lavet. Hvis du ønsker en let tablet men stadigvæk ønsker en okay processer, så kan du med fordel at vælge en iPad Air.

Hvilket cover skal jeg vælge - hvilke iPads passer?

Når du skal ud og investere i et iPad cover, så skal du forberede dig en lille smule. Du skal gøre op med dig selv, hvilken type cover som du ønsker skal sidde på din iPad, hvordan det skal se ud og hvad det skal kunne gøre. Der findes nemlig en del forskellige covers til din iPad - der findes covers med forskellige lukninger, i forskellige størrelser og i forskellige beskyttelsesniveauer dertil med forskellige designs. Derudover er der jo størrelsen, som du skal have styr på. Du kan selvfølgelig bare gå efter coveret med navnet på din iPad - men det er vigtigt at forstå at forskellige iPad covers kan passe på flere forskellige iPads.

Men hvilke størrelser er det så der passer hvor og hvilke coverstørrelser passer til den lækre iPad Air 2? Det er faktisk meget lige til, fordi det ligger næsten bare i navnet. Et cover som passer til en iPad Air 2 er et cover som er produceret til enten en iPad Air 1, iPad Pro 9,7tm og selvfølgelig iPad Air 2. Det betyder altså at uanset om du køber et cover, som er produceret til en iPad Air 1, iPad Pro 9,7tm eller iPad Air 2 kan du benytte det til en iPad Air 2. Så hvis du blot skal opgradere din iPad Air 1 til 2er udgaven kan du forsat benytte det samme cover. Du kan også benytte det samme cover til flere forskellige iPads, hvis du ejer flere af disse tre typer. Det er altså vigtigt at når du skal ud og investere i et cover til din iPad Air 2, at du finder ud af hvilken størrelse du skal bruge samt hvilken type du ønsker.

Når du har købt dig en iPad vil du gerne sørge for en god beskyttelse til den. En iPad er, ligesom en iPhone, ikke holdbar og holder ikke længe, hvis den bliver tabt på gulvet. Udover at coveret beskytter iPaden har de forskellige typer af covers nogle forskellige funktioner indbygget. Der findes eksempelvis covere, der kan holde iPaden oprejst, således at du kan bruge den til at film på uden at få kramper i armene. Udover det har mange covere forskellige smarte lukninger med eksempelvis magnetlukninger, så du kan let kan åbne og lukke dit cover omkring din iPad.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007