Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

iPad holder til væg

Smarte iPad ophæng der gør det nemmere at se film eller læse på din iPad. iPad vægophænget monteres på væggen og holder din iPad sikkert og solidt fast.

Læs mere om iPad holder til væg

Vægophæng til iPad

Der er mange gode grunde til, er hænge sin tablet op med et vægbeslag. Ejer du eksempelvis en butik, hvor I løbende har reklamer kørende for jeres kunder med gode tilbud eller anden information? Det er billigere end andre former for digital skiltning og med et iPad ophæng kan du fastmontere virksomhedens tablet på væggen. Det er en tyverisikret løsning, så du skal ikke frygte, at nogle stikker af med din tablet. Med et vægophæng til iPad kan du.

Du fastmonterer din tablet med en autoklemme, der kan gribe om iPads i størrelsen 7 tommer til 12 tommer. Ved hjælp af quick release kan du fastspænde din iPad og med samme teknologi frigøre den igen. Vægbeslaget kommer i et tidløst design, der ser diskret ud på væggen. Ophænget kommer i grå og hvid, så det passer til de fleste hjem eller butikker. Dertil har vores vægbeslag til ophæng af iPad ligeledes en rotation på 360 grader. Nogle af vores vægophæng har ligeledes mulighed for udtræk, hvilket er særligt praktisk hvis iPaden skal betjenes af ansatte i butikken eller hvis kunderne skal have mulighed for at navigere i et virtuelt katalog. Således er iPaden sikret men stadigvæk tilgængelig for brug alt efter behov.

Hvorfor hænge sin iPad op?

De små tablets er langt mere praktiske til professionelt brug end at have en bærbar stående fremme, som kunder, gæster eller andre interesserede kan bruge. Vores vægbeslag passer til alle modeller af iPads, nye som gamle. Det er smart idet du dermed ikke skal udskifte vægbeslaget, hvis du køber en opgradereret tablet. På trods af, at enheden forbliver fastspændt i vægophænget, er den stadig fuldt tilgængelig. Du kan selv vælge i hvilken udstrækning brugeren skal have adgang til andet, end hvad du vælger, der skal vises på skærmen. Hvis du selv ønsker at administrere, hvad brugeren skal have adgang til, kan du købe et vægbeslag uden adgang til hjem-knappen. Således kan brugeren ikke lukke den app eller side, du vælger at fremvise.

Et vægophæng er dog også en fin løsning til hjemmet. Måske synes du ikke, at børnene endnu er gamle nok til selv at betjene en tablet eller at have fjernsyn på deres værelser. Så kan du montere et iPad ophæng i et rum i hjemmet og selv bestemme, hvad dine børn skal have mulighed for at se på deres tablet. Det er en fin løsning til legerummet eller som en aktivitet efter skolen. Ved hjælp af et iPad ophæng er din tablet i sikkerhed for nysgerrige børnefingre og du behøver ikke være bekymret for, at de selv går på opdagelse på internettet. Det er med andre ord en nem og billig måde at børnesikre en iPad på.

På trods af, at det hedder et vægophæng, kan du også hænge din iPad op andre steder end på væggen. Prøv eksempelvis at fastmontere din tablet under køkkenskabene med en flex-arm. Således kan du trække din iPad ud eller ind, når du laver mad, og have underholdningen lige i øjenhøjde mens du snitter grøntsager eller bager boller. Dette er også en god måde altid at have kogebøger, de nyeste opskrifter eller spændende inspiration lige ved hånden. Når du er færdig med tabletten, kan du let med et enkelt skub placere den under køkkenskabet igen og dermed undgå at blive generet. Med den brede variation i rotationen, kan du se dit yndlingsprogram eller læse med på skærmen uanset hvor i køkkenet du befinder dig – Og du skal samtidigt ikke bekymre dig om, at der kommer mad eller fedtede fingre på skærmen, når den hænger under køkkenskabet.

Udvid horisonten med tilbehør

Du kan ydermere også få et iPad ophæng som kan monteres i bilen ved hjælp af et beslag til bagsædet. Det er et glimrende og mere moderne bud på underholdning til køreturen end de efterhånden ud-daterede DVD-afspillere, som desuden fylder en hel del i bilen. Du monterer ganske enkelt bare din tablet på førersædets nakkestøtte. Dette gøres med et enkelt klik, så beslaget er nemt at pakke væk i handskerummet, når du parkerer, for at undgå tyveri.

Du kan erhverve dig en lang række forskelligt tilbehør til din iPads vægophæng. Det er smart, hvis du gerne vil personliggøre brugsoplevelsen med din tablet for dig selv, dine nærmeste eller dine kunder i virksomheden. Du kan eksempelvis prøve vores Flex-ophæng, som lader dig anvende din tablet både vandret og lodret, eller vores sæt af ekstra vægbeslag.

Et iPad ophæng er en fleksibel løsning til dig, der gerne vil have mere ud af brugeroplevelsen med din tablet, men samtidigt selv sætte spillereglerne. Fastmontér din tablet i virksomheden eller i hjemmet og administrer selv, hvilket indhold der skal være tilgængeligt og hav samtidigt begge hænder frie til at lave andre ting. Giv dine kunder eller gæster en interaktiv oplevelse ved at tilgå dit produktkatalog, reklame eller applikation på en ophængt iPad – Det er en både risikofri og tyverisikret løsning til dig, der vil tage teknologien til næste niveau.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007