Vi pakker ordrer denne weekend. Bestil nu og du har din pakke på mandag. - Se den store julegave-oversigt her.

iPad Pro 12.9" Cover

For de større modeller iPad er et cover uundværligt. Her kan du finde en række covers til iPad Pro 12,9tm. som både beskytter din iPad mod ridser og slag

Læs mere om iPad Pro 12.9" Cover

  Et praktisk og beskyttende cover

  iPads bliver brugt i en enorm grad i dag i de danske hjem. Da vi netop bruger dem så meget og har dem med os overalt, følger der også en høj risiko for at man kommer til at ridse den, tabe den, støde den ind i noget, eller der kan ske andre lignende små hverdagsuheld. Når man har købt sig en ny og eksklusiv gadget som en iPad Pro, så skal den selvfølgelig beskyttes, så den kan holde så længe som muligt. Her gælder princippet better safe than sorry – altså, skaf dig et cover inden uheldet sker, og vær glad for at din tablet slap for en bule eller rids. Hvis uheldet er ude, kan det nemt blive en meget bekostelig affære at få repareret dit kæreste, elektroniske eje, hvorfor det altså igen er langt mere besparende at gå med det praktiske og beskyttende cover. Vores råd herfra er altså at få anskaffet dig et cover hurtigt. Du skal ikke bekymre dig om din iPads udseende – alle covers er tynde og stilrene, og går i et med iPadens stilrene design.

  Et iPad-cover er som regel ret hårdfør og kan modstå mange af hverdagens strabadser, og det beskytter også iPaden fra støv og skidt. Det fungerer også godt som beskyttelse når iPaden skal med ned i tasken og afsted på tur – igen vil du undgå diverse ridser fra bilnøgler, kuglepenne osv.

  Hvis man i forbindelse med sit job eller i fritiden rejser meget og har sin tablet med på farten, er det en god idé at vælge et cover som både beskytter for- og bagside, så man aldrig skal bekymre sig om, hvordan man placerer eller efterlader ens iPad. Alle flader er så at sige 100% beskyttet. Der er selvfølgelig stadig fri adgang til at tilslutte hovedtelefonstik, at oplade, tage billeder og alt andet, selvom du får et cover på.

  Funktionel med forskellige indstillinger

  Udover at et cover er yderst beskyttende, kan det altså også fungere som en smart, praktisk støtte og lader dig få endnu større udbytte af din tablet. Coveret kan nemlig foldes sammen og blive til en holderved hjælp af Tri-Fold-funktionen. Det har så at sige tre indstillinger. Den første er neutral, hvor iPaden ligger fladt, som den ellers ville gøre. Den anden tilter iPadens skærm lidt og giver en skrånet skærm, som er smart til når du har den i skødet, og eksempelvis gerne vil tage noter, fordi det giver dig en god vinkel at skrive fra. Den tredje lader iPaden stå mere lodret, så du kan stille din den på bordet, og så står den der af sig selv. Denne indstilling er rigtig god til når du vil skrive mails, surfe og læse, eller en vise en film, etc.

  Coveret har også den funktion, at når det lukkes, så går iPaden også automatisk på dvale, og tænder igen, når du åbner. Coverets klap har nemlig en magnet som gør, at det bliver på sin plads, når den er lukket, uanset hvordan man vender og drejer den.

  Hvilket cover skal jeg vælge?

  Så er der valg af cover. Udover at et cover er både beskyttende, praktisk og funktionelt, så kan det også være med til at gøre din tablet unik og personlig. Alt efter hvilken type man er, kan man understrege det med sit valg af cover. Her hos avXperten har vi et stort udvalg, så der er noget til enhver smag, hvad enten man er til et cool business look, noget mere casual, eller noget helt tredje. Uanset hvad er det fælles for dem alle, at de er tynde, enkle og stilrene, og fylder ingenting. Med et personligt cover bliver man aldrig i tvivl om hvis iPad, der er hvis, og du kan tilmed udstråle hvem du er som person. Alle vores covers er selvfølgelig i høj kvalitet, og vil give din iPad den beskyttelse, som du ønsker. Så tag blot et kig på vores brede udvalg, og find det cover, som opfylder dine krav og ønsker.

  Så snart man har købt sig en ny iPad, er det en god idé hurtigt at få anskaffet sig et cover, som beskytter mod skidt, ridser og slag. Der er ikke noget mere ærgerligt end den første rids på din nye gadget. Dette vil et cover beskytte imod, og udover det, fungerer et cover også som en praktisk og funktionel støtte. På denne side kan du finde en række forskellige covers til iPad Pro 12,9 tommer i forskellige designs og prisklasser.

  E-mærket

   

  Betalingskort

   

   

   

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Over 11.500
  Varer på lager
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  30 dages returret
  Vi hjælper altid!
  Dag-til-dag levering
  Alle hverdage, året rundt
  E-mærket
  Godkendt siden 2007