iPad Pro 9.7" Cover

Cover til iPad Pro 9,7tm som både beskytter din iPad mod ridser og slag. iPad Air 2 cover som også kan anvendes som holder i flere forskellige positioner.

Læs mere om iPad Pro 9.7" Cover

Hvorfor købe et iPad cover?

iPads bliver brugt hver eneste dag i rigtig mange danske hjem og har vundet danskernes hjerter. Da denne lækre gadget netop kan så mange ting og har så mange funktioner, så bruger vi den også rigtig meget og har den med os nærmest overalt; på arbejde, hos venner, på ferier, osv. Selv vores børn bruger dem dagligt. Alt dette gør, at der også følger en høj risiko, for at man kommer til at ridse den, tabe den, støde den ind i noget, eller der kan ske andre lignende små hverdagsuheld. Men man vil jo gerne have at ens nye og eksklusive gadget skal holde så længe som muligt. Hvordan kan ønsket om at bruge sin iPad så meget som muligt forenes med ønsket om, at den ikke får nogle ridser? Dette kan lykkes med et enkelt og stilrent cover, som dem vi tilbyder her på siden.

Hos avXperten anbefaler vi, at man anskaffer sig et praktisk og beskyttende cover til sin tablet. Udover at beskytte mod ridser og fald, beskytter det nemlig også mod slag, støv og skidt, og almen hverdagsslitage, og din tablet holder på den måde meget længere og bevares i fin stand. Et cover kan også spare dig for dyre reparationsregninger, da det beskytter din iPad mod selv de værste slag.

Et iPad-cover er faktisk efterhånden blevet en klassiker inden for iPad-tilbehør. Dette skyldes at det udover at virke beskyttende også giver funktionel støtte så udnyttelsen af iPaden bliver optimal. Mange anskaffer sig altså først deres nye iPad, og straks derefter et passende cover.

Med et funktionelt cover kan du nemlig udnytte din iPad endnu bedre på følgende måder: coverets frontklap kan foldes i to forskellige indstillinger, så iPaden kan stå selv. Den første indstilling er hvor skærmen er i let skrånet højde, og den anden næsten lodret. Begge af disse gør iPaden endnu mere brugervenlig, da de giver gode positioner at skrive mails fra eller at se film, surfe, tage noter osv. Frontklappen har også denne funktion, at den automatisk sætter iPaden i dvale, når den lukkes, og den automatisk tændes, når den åbnes. Klappen bliver holdt på plads af en indvendig magnet. Altså er funktionaliteten ved coveret endnu en god grund til at anskaffe sig det.

Et cover er en hjælp til dem på farten

Når din iPad er godt beskyttet af et cover, har den nærmest ikke nogen begrænsninger. Du kan tage den med i tasken uden at den bliver ridset af nøgler, kuglepenne eller andre metalting, og den kan ligge godt beskyttet under transporten. Du skal ikke på samme måde bekymre dig om hvor og hvordan du opbevarer din tablet, for den er allerede godt beskyttet på alle dens flader. Et cover er også indrettet således at du stadig har fri adgang til hovedtelefonstik, opladerstik, kamera, lydknapper, osv. Alle dens funktioner er bibeholdt. Og det er især en god idé for dem, der bruger sin iPad mange gange dagligt, eventuelt i forbindelse med sit arbejde eller rejser, at anskaffe sig et cover, så iPaden kan undgå en stor procentdel af hverdagens slitage.

avXperten tilbyder dig et stort udvalg af forskellige covers til din iPad

Der er heldigvis mange muligheder at vælge imellem, når du skal til at købe dit personlige cover. Vi har en stor variation i pris og design, og der er også mulighed for at købe et, som matcher din personlige stil, hvad enten du er til et cool business-agtigt look, et mere frisk et, eller helt casual. Det er helt op til dig at vælge dét, som du bedst kan lide.
Men fælles for dem alle er, at de har unikke designs, er tynde og vejer yderst lidt, men stadig yder din tablet stor beskyttelse.

Et 9,7-cover passer til mange iPad-modeller

Den nye iPad Pro 9,7, som altså er en lille og forbedret model af iPad Pro 12,9, har faktisk nøjagtig samme størrelsesforhold som en iPad 4, 5, iPad Air og iPad Air 2. Det betyder, at det cover du køber fra denne kategori også kan anvendes, og passer lige så perfekt til de andre førnævnte iPad-modeller.

For mange er deres iPad en af deres kæreste, elektroniske ejendele, og det er ikke uden grund! Denne fantastiske gadget har nærmest alt i én og mange bruger den flere gange dagligt og i mange sammenhænge. Af samme grund er det en god idé at beskytte sin iPad med et praktisk og funktionelt cover. Her på siden viser vi dig vores store udvalg af gode iPad-covers, som både varierer i design og prisklasse, så du med garanti vil kunne finde ét som passer til din smag og dine ønsker.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007