Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse

iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse til dig, der ønsker at passe på din iphone 12 Pro Max skærm. Robust hærdet eller tempereret glas, der ikke kan ridses.

Læs mere om iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse

Mere om iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse

I denne kategori finder du beskyttelsesglas til iPhone 12 Pro Max. iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse er en rigtig god løsning til dig, som ønsker at passe ekstra godt på din skærm.

iPhone 12 Pro Max skærmbeskyttelse fås med flere forskellige typer glas. Det kan være hærdet eller tempereret glas, der er en meget holdbar form for glas. Det kan også være silikatglas, der er 60 % stærkere. Beskyttelsesglasset beskytter din skærm, så det er glasset og ikke skærmen, der bliver ridset eller går i stykker, hvis du taber telefonen, eller den bliver udsat for stød.

Hvis din iPhone 12 Pro Max ofte er udsat for stød og slag er skærmbeskyttelse uundværligt. Skærmglasset beskytter telefonens eget glas, og hvis du taber telefonen er det beskyttelsesskærmen og ikke din iPhone 12 Pro Max, der går i stykker. På den måde slipper du for at skulle købe ny telefon eller udskifte hele telefonens skærm, da du let selv kan udskifte en beskyttelsesskærm.

Hårdheden i skærmbeskyttelse måles i enheden H, som angiver styrken for hårdhed i produkter på en skala, hvor almindelig glas har en hårdhed på 5H og en diamant, der er det højeste materiale, har en hårdhed på 10H. Hårdheden måles ved evnen af mineraler til at ridse overflader. Jo højere hårdhed H, desto bedre beskyttelse til skærmen.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007