avXperten

iPhone 6 bilholder

Find en praktisk iPhone 6 bilholder her. Med en af disse holdere til din iPhone 6, kan du hurtigt og let fastgøre din iPhone. Monteringen af bilholderen foregår ved hjælp af en sugekop. Dette betyder, at det ikke er nødvendigt, at involvere hverken skruetrækker eller hammer. Holderen sikrer at din telefon er sikkert monteret og ikke flytter sig under kørslen. Dette betyder, at du har frit udsyn til vejen samtidig med, at du betjener et håndfrit opkald. En bilholder monteret i din bil betyder også at det er oplagt, at bruge telefonen som vejviser. Mobilholderne her passer til en iPhone 6.

iPhone 6 bilholder - øget sikkerhed i bilen

Telefonen er for manges vedkommende et essentielt element i hverdagen. Den er med alle steder og den er selvfølgelig også med i bilen. Desværre er det ikke altid, at der er plads til telefonen i bilen – i form af at den kan være svær at håndtere, mens man kører. Det er heller ikke lovligt at hverken SMSe eller foretage et opkald med mobilen i hånden. Dog betyder det selvfølgelig ikke, at telefonen helt skal blive tilbage i bagagerummet. Med en iPhone holder monteret i eksempelvis forruden, har du mulighed for at benytte den til håndfrie opkald og den kan hjælpe dig med at finde vej. Samtidig sikre det smarte design at telefonen ikke bliver ridset.

En telefonholder i bilen giver dig også mulighed for, at bruge telefonen til at lytte til både musik og radio helt uafhængig af bilens eventuelle musikanlæg. Dette gør selvfølgelig at du hurtigere kan finde frem til din yndlingsmusik, hvor end du plejer at finde din musik. I stedet for, at slæbe rundt på en GPS, så er det oplagt at bruge telefonen som vejviser. Her er det næsten et must at have en mobil holder i forruden. Det eneste du skal være opmærksom på er, at den ikke blokere dit udsyn til vejbanen og den øvrige trafik.

Hurtig og let montering

Vores iPhone 6 bilholdere bliver nemt monteret med en sugekop, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet. Det er muligt efterfølgende, at afmontere holderen og flytte den hurtigt og let. Det vil sige at du kan bruge den både i flere biler og selvfølgelig på andre glatte flader i huset. Dette kan være praktisk hvis man f.eks. ser videoer på YouTube. Det eneste du skal være opmærksom på er muligvis, at have en ekstra opladning ved hånden, da film og video visning hurtigt dræner telefonen for strøm.

Holderne, som vises her, er beregnet til en iPhone 6. Dette betyder at du skal være den heldige ejer af en iPhone 6 for at kunne benytte en af disse holdere – dog har vi også et udvalg af bilholdere til mange andre smartphones. Hvis du ejer en anden telefon, så skal du undersøge målene på netop din telefon for, at afgøre om du også kan benytte en af disse mobilholdere til netop din mobil. Du kan altid tjekke de tekniske specifikationer på netop din telefon, på producentens hjemmeside.

Store fordele ved din iPhone 6 bilholder

Der kan altså være mange fordele ved, at have monteret en mobilholder. Det kan både betyde, at det er lettere, at foretage et håndfrit opkald. Samtidig er der mulighed for hurtig og let betjening af telefonen. Dette betyder at du ikke udsætter dig selv eller dine passagerer for unødvendig fare når det er nødvendigt, at betjene telefonen i forbindelse med eksempelvis brug af GPS funktionen. Samtidig sikre det en hurtig og let montering og afmontering at iPhone 6 mobilholderen, både kan bruges både i flere biler og andre steder i huset. Dette kunne være når du sidder og ser film eller høre musik på telefonen. Det kunne også være ved skrivebordet, eller at du blot har brug for lidt let underhold under madlavningen.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg