avXperten

PANZER iPhone 8 - Silikatglas (m/Applikator) Panzer

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

PANZER Premium Silikat Glas er den ultimative skærmbeskyttelse til din Apple iPhone 8.

Dette PANZER er konstrueret af silikat glas og kommer med en smart applikator, så beskyttelsesskærmen bliver ultra let at montere.

Beskyttelsesglasset passer perfekt til skærmen på en Apple iPhone 8.

PANZER Premium Silikat Glas er den nye og opgraderede ultimative skærmbeskyttelse. Skærmen er konstrueret af ægte silikatglas, som er hele 80% stærkere end almindeligt Tempereret Glas.

På grund af den smarte medfølgende applikator har det aldrig været nemmere at montere skærmbeskyttelse din telefon.

PANZER er det originale og populære beskyttelsesglas, der er lavet af 0,33 mm silikat glas, hvilket sikrer ultimativ beskyttelse af din skærm. Beskyttelsesglasset er let at montere. Fastgørelsen kræver ikke lim eller væsker, men er lige til at sætte på takket være den medfølgende applikator.

PANZER beskytter din iPhone 8 mod ridser og smuds. Den beskyttende skærm er modstandsdygtig over for fedtede fingeraftryk og gør skærmen let at rengøre. Med PANZER beskyttelsesglas modstår din telefon bedre slag og stød. PANZER er 150% mere ridsefast end stål.

Med denne skærmbeskytter på din iPhone 8 får du helt den samme fornemmelse i betjeningen af skærmen, som hvis du ingen beskyttelse havde på. Glasset har en utrolig lækker touch effekt og du beholder den fulde touch sensitivitet på din iPhone.

Glasset er dækket af film, der ikke kan splintres og som holder glasskår på plads, hvis skærmbeskytteren går itu. Test viser at hvis du taber din telefon på gulvet, er det beskyttelsesskærmen der knuses, mens selve iPhone skærmen ikke tager skade. Dermed bliver det meget billigere at skifte skærm.

Den belagte overflade er modstandsdygtig over for fedtede fingeraftryk og gør skærmen nem at rengøre.

Apple iPhone 8 har en størrelse på 138,4 x 67,3 x 7,3 mm og vejer 148 gram. Dette PANZER passer perfekt til modellen.

Specifikation:
- Type: Beskyttelsesglas.
- Materiale: Silikat glas.
- Applikator: Ja, medfølger.
- Passer til: iPhone 8.

Varenummer: 15934

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort