IR Extender

Her kan du finde en IR Extender der gør det muligt at fange signalet fra din TV fjernbetjening selvom du gemmer det væk i et skab eller bag en låge.

Filtrér
Sortering

Læs mere om IR Extender

IR Extender 6m (3 enheder) Sort - Nedis
1 Anmeldelser
IR Extender 6m (3 enheder) Sort - Nedis
1 Anmeldelser

Kompatibel med DVD, Set-Top boks og lign.
IR Modtager medfølger

Læs mere På lager

Problemer med fjernbetjeningen? Gør brug af en IR Extender

Bøvler du alt for ofte med fjernbetjeningen derhjemme, når du ønsker at skifte kanal? Frygt ej - med en IR Extender kan du forstærke signalet mellem din fjernbetjening og TV betydeligt. Fjernsynet har udviklet sig til at være et af de mest populære underholdningsmetoder overhovedet. Langt de fleste husstande i industrialiserede- og teknologiskudviklede lande som Danmark har et eller flere fjernsyn hængende på væggene. Teknologien har taget verdenen med storm, hvilket underholdningsbranchen også har kunnet mærke. Alt foregår i billeder, på internettet eller i fjernsynet, hvilket også har fået mange medier og underholdningsting til at rykke enten på internettet eller i fjernsynet. Hvis man ønsker at blive underholdt af det mest populære og følge med i verden, er det nødvendigt at følge med i fjernsynsverdenen. Mange tv-stationer og kanaler har indtrådt på scenen og markedet siden fødslen, derfor findes der i dag hundredvis af forskellige slags ting at se på hele tiden. Det har også været medvirkende til, at langt de fleste husstande behøver en TV-boks placeret derhjemme for at have adgang til de mest populære udsendelser. Boksen er dog langt fra elegant at placere i stuen, på værelset eller hvor man kunne tænke sig og ofte en indretningsinteresseret kæreste eller kones værste mareridt. Derfor bliver TV-boksene, som oftest gemt væk i skabe bag låger for at få et mere elegant look. Dette er dog medvirkende til en svækket forbindelse mellem fjernbetjeningen og TVet. Det vil altså sige, at du ganske let kan opleve problemer med at skifte kanaler på dit TV, fordi din TV-boks ikke kan få signal fra din fjernbetjening inde i et skab. Det vil altså sige, at du skal rejse dig op og åbne for dit skab, således at der er frirum mellem fjernbetjeningen og boksen for at fange et signal. Er du træt af at skulle rejse dig op hver eneste gang, du skal skifte kanal på dit fjernsyn, kan du med fordel vælge at investere i en IR Extender til din fjernbetjening. Med en IR Extender gør du det muligt at forstærke signalet mellem din fjernbetjening og dit TV væsentlig, og der burde ikke være nogle problemer med at fange signalet i op imod 2 meter, endda selv hvis Tv-boksen er gemt væk i et skab.

Hvordan virker en IR Extender?

Du kan forstærke dit signal mellem din fjernbetjening og dit fjernsyn med hjælp fra en IR Extender, som gør det muligt at fange en forbindelse selvom TV-boksen skulle være gemt væk inde i et skab. Men hvordan virker sådan en IR Extender så? Når du køber en IR Extender, følger der nogle proper med - disse proper skal du klistre på det udstyr, som du ønsker at forstærke forbindelsen imellem. Er der mere udstyr, som du ønsker en stærkere forbindelse imellem, så klistres propperne blot derpå. Nogle IR Extendere kan nemlig fungere til op imod 3-5 apparater. Disse proper gør det muligt for din fjernbetjening at sende et stærkere IR signal igennem IR Extenderen, som er det signal din forbindelse mellem fjernbetjening og fjernsyn benytter. Med et stærkere IR signal, kan du nu uden problemer skifte kanaler på længere afstande, både fra et andet rum og hvis den er gemt væk bag et skab. Dette er altså medvirkende til at den designinteresserede kone eller kæreste, nu kan gemme TV-boksen væk i skabet uden i skal gå på kompromis med signalet.

Flere forskellige typer

Inden du går ud og investere i et stærkere signal i form af en IR Extender, kan du med fordel vælge at forberede dig en smule. Der findes nemlig flere forskellige udgaver af denne Extender - du kan eksempelvis vælge en trådløs IR Extender, som er meget fordelagtig at anvende, hvis din fjernbetjening skal benyttes til apparater, som ikke er i samme rum. Der findes selvfølgelig også almindelige IR Extendere, som du med fordel kan vælge at benytte, hvis du ønsker at benytte din fjernbetjening til udstyr, der er gemt væk i et skab eller har en afstand på mere end 2 meter. Denne type af IR Extender har et relativt kraftigere signal, hvilket giver en fordel over længere afstande og hvis der skal brydes flere ”vægge”. Tag endelig et kig i vores udvalg af IR Extendere her på siden og find præcis den der passer til dig og dine behov.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Language: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007