avXperten

Deltaco Aktivt HDMI Kabel - 20m (Hvid)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Aktivt HDMI kabel på 20 meter med indbygget forstærker - Hvid - HDMI 1.4 understøtter også 4K opløsning (4096x2160), ARC, 3D.

Ved længere kabeltræk kan man miste noget af signalstyrken i kablet. Det gælder også ved HDMI, så hvis man vil sikre at man får det optimale signal og den fulde opløsning så kan man med fordel bruge et aktivt HDMI kabel med indbygget forstærker.

HDMI forstærkeren bruger strømmen i HDMI kablet til aktivt at forstærke HDMI signalet. Derved regenereres High Definition Video datastrømmen, og kan derefter sendes videre.

Et HDMI kabel bruges i de fleste nyere fladskærme og High-end DVD afspillere. Et HDMI kabel bruges til at overføre både video og audio mellem forbrugerelektronik såsom en DVD-afspiller eller en HDD-optager til en fladskærm. HDMI signalet er ukomprimeret, hvilket betyder en meget høj billedkvalitet.
HDMI står for High Definition Multimedia Interface og kan sammenlignes med et Scart kabel og et component kabel som er slået sammen til et superkabel.

Dette Aktive HDMI kabel understøtter op til HDMI Version 1.4 og understøtter standard opløsning (480p, 576p) og høj opløselig video (720p, 1080i og 1080P samt 4K). HDMI 1.4 understøtter 4K opløsning (4096x2160), ARC, 3D. HDMI overfører desuden ATSC HDTV standarder, supporterer 32 kanals digital lyd og har en båndbrede på hele 5 Gbps.

Et HDMI kabel kan ud over audio og video overføre andre informationer, hvilket giver en række praktiske funktioner som automatisk tilpasning af opløsning, størrelse, og format. Derudover kan HDMI sende signal til fladskærmen som får den til at tænde når man skal se DVD el. lign.

Det man skal tænke på når man forbinder apparater med HDMI kabler er, at begge apparater enten skal være med eller uden HDCP (High-bandwith Digital Content Protection). HDCP er en protokol som bruges til at kopisikre indholdet af HDMI signalet.
HDMI er bagud kompatibel med DVI, så man kan tilslutte udstyr begge veje.

HDMI kablerne er alle godkendt efter danske standarder - passer til alle apparater med HDMI ind- udgang.

Specifikationer:
- Aktivt HDMI med forstærker
- Længde: 20 m
- HDMI version: HDMI 1.4 (4K - 4096 × 2160p opløsning i 50/60 Hz video.)
- 3D understøttelse.
- Audio Return Channel.
- HDMI Ethernet Channel (Netværkskabel kanal)
- HDCP, HEC, ARC and CEC Compliant.
- Farve: Hvid.

Varenummer: 11881

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg