avXperten

Luftfugter og luftrenser 35m2 (Nordic Home)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
Midlertidigt udsolgt (Leveringstid: Uge 34)
1149 DKK

Nordic Home Luftfugter og luftrenser - 35m2
Airflow: 2160m³/h
Timer: 12 timer forskudt start
Farve: Hvid

Med en luftfugter og luftrenser kan du rense luften og regulere luftfugtigheden. Med luftfugteren og luftrenseren fra Nordic Home får du dejlig frisk luft ud af luftkøleren i stedet for at cirkulere den ”gamle” luft som er tilfældet med en ventilator.

Luftfugter og luftrenser fra Nordic Home har en let tilgængelig vandtank der benyttes når den tilføjer fugtighed til luften den sendes ud. Den har 3 hastigheder til blæserne og kan indstilles til en luftfugtighed til mellem 40-80%. Den har naturligvis en praktisk indikator der angiver hvornår du skal fylde vand på.

Luftrenseren benytter et speciel kombination af 3 filtre der både indeholder et for-filter, et kulfilter og et HEPA-filter, der gør det ideelt til at filtrere støv, små dyrehår og pollen ud af luften samtidig med at den fjerner ubehagelige lugte og røg og fanger partikler ned til 0,3 mikro-millimeter.

Nordic Home luftfugter og luftrenser har et Airflow på 2160m³/h hvilket gør den idel for rum op til 35m² og med en lufthøjde på op til 240cm.

Luftfugter og luftrenser fra Nordic Home har en indbygget timer, der gør at du kan sætte den til at køre fra 1-12 timer, hvor efter den automatisk slukker. Du kan naturligvis også tænde den så den kører hele tiden og først slukker når du selv slukker for den.

Specifikationer:
- Airflow: 2160m³/t
- Vaskbart filter
- Luftfugtighed: 40-80%
- Antal hastigheder: 3 hvoraf den ene hastighed er specielt designet som en "silent" mode
- Timerfunktion med autosluk op til 12 timer
- Dimensioner: 37x24x40cm
- Farve: Hvid

Varenummer: 12136

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg