avXperten

Lydkabler

Skal du bruge lydkabler, så kan du finde det rette lydkable til enhver brug her. Vi fører stort set alt indenfor lydkabler, både til privat og professionel brug, uanset om det drejer sig om højtalerkabler, minijack kabler, optiske kabler, eller telefonkabler. Så skal du sætte højtalere op i huset eller i bilen, eller har du bare brug for et kabel som erstatning for et ødelagt kabel og ønsker den optimale lydoplevelse, så kan du finde det her.

Minijack

Minijack er den kabelform, som hyppigst bliver brugt til at forbinde en smartphone til en større højtaler eller hovedtelefoner. Her finder du jackstick til både smartphones og iPhones, samt normale forlængerkabler til minijack stik.

Phono

Phono-kabler bruger man til at forbinde forskellige typer af AV-udstyr med hinanden, for på den måde at overføre lyd. Phono bruges ofte til TV og DVD. Her finder du kabler af den bedste kvalitet samt switches og forstærkere.

Optisk

Optiske kabler overfører lyd fra f.eks. En DVD afspiller til en HiFI receiver. Lyden overføres i optiske tråde, og sikrer en digital lydkvalitet med muligyhed for meget lange kabeltræk uden tab af kvalitet.

Højttaler

Kabler og udstyr til din højttaler. Højttalerkabler i forskellige kvaliteter, fra standardkabler til de helt gode OFC kabler i rent kobber. Findes i mange forskellige længder, kvadrater og farver.

Telefon

Her finder du forskellige, praktiske kabler til fastnettelefonen. Kablerne fås i forskellige længder og farver, så der er noget for enhver smag og behov.

Jack & XLR

Hvis du spiller i et band eller optræder, så ved du, at udstyr betyder meget. Vi har en bred vifte af Jack og XLR stik i høj kvalitet, og disse stik vil uden tvivl være med til at forbedre din sound betydeligt.

Andet

Bød de andre kategorier ikke på det du ledte efter, så kan det være, at du her kan finde det rigtige lydkabel for dig. Her udbyder vi forskellige, lidt mere atypiske kabler, som du kan bruge i forbindelse med overførsel af lyd.

Lydkabler til enhver brug

Lydkabler er et vidt begreb, men fælles for alle kablerne i denne kategori, er at de alle bruges til overførsel af lyd imellem to enheder. Vi fører næsten alt indenfor lydkabler, så hvad enten du skal bruge kabler til dine højtalere eller din mobiltelefon, din forstærker eller dit fjernsyn, så kan du med sikkerhed finde noget der passer til dit behov her.
Uanset om du søger efter færdige kabler til at erstatte et gammelt udslidt kabel, eller du vil trække kabler rundt i huset for at tilslutte højtalere i alle rum, så kan du finde hvad du skal bruge hos os.

Minijack kabler

Indenfor minijack kabler fører vi forlænger kabler til både Apple og andre mærker. Du kan også få splittere hvis du vil dele lyden ud fra computerens ene jackstik til flere højtalere, og vi har også minijack til phono kabler, hvis du gerne vil tilslutte f.eks. din mobiltelefon til dit anlæg eller forstærker for at udnytte højtalerne og dele din musik med andre.

Phono kabler

Indenfor phono kabler fører vi almindelige phono kabler i forskellige længder, samt forlænger kabler. Du kan få en switch, der gør at du kan tilslutte flere forskellige apparater til samme indgang. Switchen er udstyret med en knap, der gør det nemt at skifte imellem de forskellige apparater.
Du kan få en RIAA forstærker, som kan bruges til bl.a. at tilslutte en pladespiller direkte til din computer med henblik på at overføre dine LPer til computeren. Så kan du digitalisere hele din LP samling og nyde din musik uanset hvor du befinder dig.
Vi fører også subwoofer kabler, der kan erstatte eller forlænge de subwoofer kabler du allerede har med et af højere kvalitet, eller hvis dit gamle kabel er gået i stykker.
Alle vores phono kabler fås i forskellige længder, der gør det nemt at finde et kabel der passer lige netop til dit behov.

Optiske kabler

Indenfor optiske kabler fører vi mini toslink kabler, almindelige optiske kabler, optiske splittere og optiske switch.
Et mini toslink kabel overfører lyd som optiske impulser, og mange nyere bærbare computere har mini jackstik der også kan håndtere et mini toslink stik. Mini toslink stikket minder meget om et mini jackstik af udseende, og begge stik kan derfor benytte samme indgang.

De optiske kabler går fra super tynde til high-grade kabler, der kan erstatte eller forlænge de optiske kabler du allerede har, hvis de f.eks. ikke er lange nok, eller er gået i stykker.
En optisk splitter kan splitte signalet fra f.eks. en forstærker og ud til flere forskellige lydenheder. Du kan tilslutte flere forskellige enheder til en splitter, og da splitteren er aktiv (altså tilsluttet strøm), så er den altid klar til at håndtere de optiske lydsignaler den modtager.
En optisk switch bruges til at tilslutte flere forskellige enheder til f.eks. dit fjernsyn. På switchen kan du så vælge hvilken enhed der skal modtage lyden ved at trykke på en knap.

Højtaler kabler

Under højtalerkabler fører vi bl.a. Clicktronics højprofessionelle kabler i forskellige længder. Vi fører også almindelige standard højtalerkabler og professionelle højtalerkabler ud over Clicktronics udvalg.
Alle kabler fås i metermål og forskellige farver, så du kan finde lige nøjagtig den type kabel du har brug for til dit hjem eller hvor du nu ellers kunne tænke dig at sætte lydudstyr op. Skal du have flere forskellige højtalere installeret i forskellige rum, kan det være en ide at benytte forskellige farver for at kunne kende forskel på dem.
Har du mere end et sæt højtalere, og vil du gerne kunne skifte imellem to sæt, f.eks. et i stuen og et i soveværelset, så kan du få en højtaler omskifter, der gør det nemt at skifte fra det ene højtalersæt til det andet. Vi fører også højtaler-omskiftere med volumeknapper, så du kan skrue ned for lyden på det ene sæt og op for lyden på det andet.

Telefonkabler

I telefonkabler har vi almindelige telefonledninger, forlængerledninger, spiral kabler og kabler uden stik i metermål. Så alt efter hvad du har behov for, så kan du med sikkerhed finde det her.
Et telefonkabel med spiral kan være en rigtig god løsning, hvis du har et langt telefonkabel, der ellers ligger og flyder på gulvet. Ved at vælge et kable med spiral har du mere styr over kablet.
Det kan også være du har brug for at få et længere kabel på din telefonledning, så du kan flytte telefonen lige derhen hvor du gerne vil have den. Ellers kan du jo sætte et nyt stik op et andet sted i stuen eller i soveværelset eller et helt andet sted, ved at trække nye kabler, som du kan få i metermål.

Jack og XLR kabler

Skal du bruge et nyt guitar kabel, så kan du finde det her. Vi fører minijack til Jack mono kabler og phono til jack kabler.
Vi fører også ubalancerede højtaler kabler med mono stik, der bruges til at forbinde højtalere til forstærkere.
Vi har også speakon kabler, der er ideelle til scenebrug fordi de er meget stærke og af høj kvalitet. Du kan vælge imellem 3 og 5 pins modeller, så det gælder om at vælge det rette kabel så du får det du har brug for.
Skal du bruge XLR kabler til en sceneoptræden har vi også det. Du kan få dem i flere længder og kvaliteter i han/hun, eller i hun/Jack.

Andet

Under andet fører vi bl.a. auto HIFI signalkabler, digitale coaxial kabler, DIN kabler og Mikrojack kabler.
Auto HiFi signalkabler bruges til at installere lyd systemer i biler. Vi sælger komplette sæt, der indeholder alt hvad du har brug for, for at få en bedre lyd i din bil.
Digitale coaxial kabler bruges til lydoverførelse fra f.eks. din dvd-afspiller til dit fjernsyn eller din forstærker. Vi fører forskellige længder og kvaliteter, men det anbefales at du vælger den korteste længde for at sikre dig en god lydoplevelse.
DIN kabler bruges til ældre lydudstyr, men også meget af B&Os udstyr bruger DIN kabler. De kan fås i forskellige længder, og du kan også få et forlængerkable, hvis du har DIN kabler i forvejen, der er for korte.

E-mærket

 

Betalingskort