Mini Displayport adapter

Sæt to mini DP kabler sammen eller skift køn på stikkene med en smart Mini DisplayPort adapter fra avXperten. Her får du gode priser og hurtig levering.

Læs mere om Mini Displayport adapter

Mini displayport adapter – se udvalget her

Med vores store udvalg af mini displayport adaptere, også kaldet mini DP adaptere, åbner der sig en helt ny verden af muligheder inden for forbindelse, konvertering og forlængelse af signal og kabler. Disse adaptere er designet til Mini displayporte og til de ledninger og kabler, der passer til disse. Derudover udbyder vi også et udvalg af adaptere, der blandt andet konverterer et Mini displayport-kabel til DVI, normal størrelse Displayport og VGA. Fælles for alle disse adaptere er, at de enten forlænger eller konverterer Mini Displayporte. En Minidisplayport er en populær form for indgang, der især bruges til filoverførsler i forbindelse med mindre apparater som Macbooks.

Alt efter hvilken type af Mini Displayport adapter inden for vores udvalg som du vælger, opnår du forskellige funktioner. De mest basale adaptere har to indgange til Mini display-kabler, og her kan du for eksempel sammensætte to hun-stik eller to han-stik. Dette giver en oplagt mulighed for at forlænge dit kabel eller sammensætte de to ledninger, som du allerede har. Men en mini DP adapter kan også give mulighed for at kombinere et mini dp stik med andre former for kabler. Dette muliggør forbindelser med enheder, der ikke selv har en mini displayport.

Dette kan du bruge din mini displayport adapter til

Som allerede nævnt er der et væld af muligheder når det kommer til brugen af en mini displayport adapter. Dette skyldes ikke mindst de mange varianter af produktet, som vi kan tilbyde dig. Den mest oplagte funktion ved denne form for adapter er selvfølgelig filudveksling imellem to enheder. Forskellige elektroniske apparater har forskellige former for porte, og det er ikke altid, at disse to porte matcher. Vil du for eksempel overføre musik eller billeder fra en Macbook til en PC, kan det være nødvendigt for forbinde din Macbooks mini displaykabel med en adapter, for at den kan passe i PC’ens normalstørrelse displayport.

Udover filudveksling gør en mini displayport adapter det også muligt at tilslutte din computer andre former for enheder som for eksempel projektorer og skærme. Dette kan blandt andet lade sig gøre via en adapter med en VGA-port eller en HDMI-indgang. Med disse former for forbindelser er der ikke tale om overførsel af filer, men derimod af billede og lyd fra en enhed til en anden. Herigennem kan du altså projicere din skærm op på større flader og blandt andet afspille slide-shows og video.

Mini displayport adapter kan være nødvendig for dig med Macbook

Selvom en Macbook er en ganske fremragende computer med et lækkert design, smarte funktioner og god holdbarhed, så har den også nogle enkelte ulemper. For dig som ejer en Macbook vil vide, at denne form for computer sjældent arbejder særligt godt sammen med elektriske apparater fra andre udbydere. Således er de fleste Macbooks udstyret med en mini displayport, hvor andre computere har displayporte i normale størrelser eller kører via tilkobling til HDMI. Der er dog ingen grund til at fortvivle, hvis du står i en situation, hvor du ikke kan forbinde din Macbook med en anden enhed.

En mini DP adapter kan nemlig løse næsten alle dine problemer med hensyn til forbindelse og filudveksling. Hvad end du ønsker at tilkoble din Mac en anden PC, et tv eller en projektor, så kan en mini displayport adapter samt to separate kabler gøre dette for dig. Vores adapterer brillerer ved at være lette og yderst små i størrelsen. Således betyder det ekstra led, som dette stykke udstyr udgør, næsten intet for funktionalitet og graden af besvær.

En adapter fordobler dine muligheder for tilslutning

For dig der ikke så ofte bruger din computer til andet end at surfe på nettet og lave lidt arbejde til skole eller virksomhed, kan det at investere i en adapter til mini displayport måske synes en smule omsonst. Men her bør du tænke på, at du med en adapter faktisk fordobler dine muligheder for forbindelse. Hvis du ejer en enhed som en Macbook Pro, så kan det være en god idé at være fremadsynet og anskaffe dig en adapter allerede inden du får brug for den. Når først behovet for en forbindelse opstår, er der nemlig ikke meget at gøre.

Du kan også vælge at anskaffe dig flere forskellige produkter fra vores udvalg af forskellige mini dp adaptere. Du kan for eksempel blive ejeren af både en hun-hun mini displayport adapter, en mini displayport til HDMI og en minidisplayport til VGA. På den måde tredobler du faktisk dine muligheder for forbindelse. Her kan du både koble din enhed til en anden enhed med samme mini displayports-kabel, til andre computere eller fjernsyn eller til skærme og projektorer. Dette øger ikke kun dine muligheder for forbindelse, men også det din computer kan og det du kan bruge den til.

Hvis du ejer en Macbook eller en anden enhed, der har en mini displayport, så kan du risikere problemer når du ønsker at overføre filer eller tilkoble din computer til en projektor eller skærm. Ofte vil et mini displayport-kabel nemlig ikke passe til portene i disse andre enheder. Denne problematik kan dog afhjælpes med en mini dp adapter, der giver mulighed for at forbinde dit mini displayport-kabel med en række andre lednings- og stiktyper. Blandt vores imponerende udvalg finder du for eksempel en adapter til VGA, HDMI og DVI.

E-mærketKøbsgaranti op til 50.000 DKK

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Over 11.500
Varer på lager
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
E-mærket
Godkendt siden 2007