avXperten

Mobiltelefon USB kabel

Her finder du et udvalg af USB-kabler, som kan bruges til din mobiltelefon. USB-kabler kan både bruges i forbindelse med opladning og overførsel af data. Derudover kan du også finde de specialdesignede USB On The Go kabler, som gør det nemmere for dig at bruge USB ved elektroniske enheder, der ikke selv understøtter USB. Det smarte ved at have et USB-kabel er, at det kan bruges til mange ting. USB er en af de mest almindelige indgange, og du finder det blandt andet ofte på din computer og andre elektroniske enheder. Desuden er der mange opladere til mobiltelefoner, som fungerer ved at tilslutte et USB kabel til din specifikke adapter.

Kabler

I denne kategori finder du forskellige USB kabler. Vi har eksempelvis USB-opladere med micro-USB-kabel, så du kan oplade din mobiltelefon ved mange forskellige enheder, eller et USB OTG-kabel, (OTG står for On The Go), som gør at et USB-stik kan tilsluttes din smartphone.

Opladekabler til mobil

De fleste kan bruge et USB-kabel til opladning af deres mobiltelefon. I dag bruger vi vores mobiltelefoner til mange ting, og derfor er det praktisk, at vi har nem adgang til at lade dem op. Selvom nyere telefoner ofte er gode til at holde strøm i mange timer, så er der ingen af dem, der holder for evigt. Jo mere du bruger din telefon, jo oftere skal den lades. Vi bruger både telefonen derhjemme, og når vi er ude. Vi bruger den også i bilen, hvor den blandt andet kan bruges som GPS eller til at afspille musik.

Du kan bruge et USB-kabel til at lade din telefon op. Det kan du gøre på forskellige måder, alt efter hvor du har brug for at lade din telefon op. Hvis det er derhjemme, kan du ofte tilslutte et USB-kabel til dit opladerstik, som sættes i en stikkontakt. Du kan dog også købe andre adaptere, så du for eksempel kan tilslutte din telefon til cigartænderen i bilen.

En fleksibel løsning

Da et USB opladerkabel kan bruges på flere forskellige måder og næsten alle steder, så er det dermed en fleksibel og god løsning. De fleste kan drage fordel af et opladerkabel, da det er nemt at finde et sted, hvor det kan tilsluttes. På den måde er du sikker på ikke at løbe tør for strøm, så længe du altså husker dit USB-kabel.

I flere tilfælde vil du også kunne bruge dit USB-kabel til eksempelvis din tablet eller håndholdte spilkonsoller. Du kan nemt skifte mellem de forskellige muligheder og elektroniske enheder, så du har styr på strømniveauet på alle dine enheder. Vær opmærksom på at undersøge om din mobiltelefon eller anden elektronisk enhed kan tilsluttes via et USB opladerkabel. Vær også opmærksom på de forskellige typer kabler, som måske passer til bestemte typer enheder. På den måde er du sikker på at få det rigtige kabel i første omgang.

Ofte vil der medfølge en oplader til din mobiltelefon, når du køber den, men skulle der ske noget med det, så den ikke virker, eller det bliver væk, så er det helt oplagt at købe et USB opladerkabel, da det er en fleksibel løsning.

USB-kabler til dataoverførsel

Du kan også købe kabler, som kan bruges til dataoverførsel. Det kan for eksempel være, at du har noget på en elektronisk enhed, som du ønsker at overføre til en anden enhed. Her kan du også bruge et USB-kabel, så længe din enhed understøtter det. Det er nemt at tilslutte, og så er du sikker på, at du har dine ting et sikkert sted, så du ikke mister dem.

USB On The Go kabler

Udover USB-kabler findes der også de mere specielle USB On The Go, eller ofte bare forkorte OTG. De er lavet til at gøre det nemmere for dig at bruge USB ved de elektroniske enheder, som ikke i forvejen understøtter USB. Det kan både være en tablet eller en mobiltelefon, da det ikke er alle mærker og typer, som understøtter USB. Et USB OTG kabel understøtter den funktion, der netop hedder USB OTG, og det betyder, at mobiltelefoner, tablets eller andre lignende enheder kan fungere som hos, så du for eksempel kan tilslutte et USB stik eller andet til din telefon.

Ligesom et USB-kabel, så er USB OTG kabler også nemme at bruge. Det kræver selvfølgelig altid, at man lige sætter sig ind i, hvordan det fungerer, men for de fleste vil det være rimelig lige til. Hvis du ikke er så vant til at bruge mobiltelefoner og kabler på denne måde, så er det nemt at lære, og når du først har prøvet det nogle gange, så er du hurtigt ekspert i at bruge det.

Mange anvendelsesmuligheder

Du kan altså bruge et USB OTG kabel til for eksempel at tilslutte et USB-stik til din mobiltelefon. Et andet eksempel er at du kan tilslutte et tastatur til en smartphone, hvis du skulle have brug for dette. Der er mange muligheder, og det er ikke sikkert, at du har brug for det hele, men så kan du bare bruge det efter dine behov. Det er en af de gode ting ved disse mobilkabler, at de er meget fleksible og kan bruges til mange ting, men du styrer helt selv, hvor meget og til hvad, du vil bruge dem til. Der er ingen regler, og det er nemt at bruge dem på forskellige måder.

Overfør strøm fra én enhed til en anden

Der findes også kabler, som kan bruges til at overføre strøm fra én enhed til en anden. Det er smart, hvis du kommer i en situation, hvor eksempelvis din mobiltelefon er ved at løbe tør for strøm, men du stadig har masser af strøm på din tablet. Du kan selvfølgelig vælge at oplade din mobiltelefon, men hvis du ikke lige er i en situation hvor det kan lade sig gøre, så kan du købe et kabel, som løser udfordringen. Vær opmærksom på, at det kræver, at den enhed, der skal fungere som oplader har OTG funktion, altså On The Go, på sin USB port. Ellers vil den ikke kunne sende strømmen til den anden enhed. Det er nemt at bruge og kan hurtig blive vigtig, hvis du er meget på farten.

E-mærket

 

Betalingskort