avXperten

Netværk Switch D-Link Easy (8 Port 10/100 Mbps)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

D-link Switch Easy med 8 porte, 10/100Mbps (Hvid).

Simpel og effektiv Switch, der er perfekt til hjemme- og kontorbrug.

D-Link Easy Switch giver dig mulighed for nemt at oprette et hurtigt, pålideligt og effektivt kablet netværk i dit hjem eller på kontoret. Switchen er en ikke administreret 10/100 Mbps netværk switch.

Forbind D-Link Switchen til flere computere for at dele filer og mapper, eller tilslut den til en router for at dele en internetforbindelse. Switchen har porte til 8 tilslutninger.

Ubesværet højhastighedsnetværk. Switchen har LED-indikator for hver port, så man hurtigt kan se aktivitet og linkstatus.

D-Link Switchen har hurtig plug-and-play installation. Det vil sige, at du ikke skal til at konfigurere en masse instillinger, inden du kan bruge switchen.

Switchen er miljøvenlig Green teknologi, som reducerer energiforbruget drastisk. Hvis der ikke er nogen computer tilsluttet en port eller en tilsluttet computer er slukket, vil porten automatisk gå i dvale, hvilket reducerer strøm kraftigt til den pågældende port uden at afbryde netværksforbindelsen.

Desuden registrerer kontakten automatisk længden af tilsluttede Ethernet-kabler og justerer deres strømforbrug i overensstemmelse med disse uden at påvirke ydeevnen. Dette reducerer det samlede energiforbrug betydeligt, hvilket både sparer penge og hjælper miljøet.

Switchen bruger ikke en blæser, så enheden virker lydløst og effektivt, så du kan streame film fra internettet uden larm.

D-Link er et firma, der har mere end 30 års erfaring med at bygge netværk. Fra en relativt beskeden start i Taiwan er virksomheden vokset i løbet af de sidste 30 år til et global brand, der tilbyder de nyeste og bedste netværksløsninger uanset om det er til hjemmet eller professionelt brug.

Specifikation:
- Størrelse (B x D x H): 142 x 79 x 24 mm.
- Enhedstype: Switch (8 porte).
- Strøm påkrævet: 1A.
- Grænseflade: 8x 100Base-TX - RJ45
- Driftstemperatur: 0 til 40 grader C.
- Overensstemmelsesstandarder: FCC Klasse B-certificeret, cUL, CB, RoHS, VCCI Class B.
- Overensstemmelsesstandarder: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, IEEE 802.3az.
- Porte: 8x 10/100.
- Koblingskapacitet: 1,6 Gbps
- Statusindikatorer: Strøm, link/aktivitet.
- Strømenhed: Ekstern strømforsyning.

Varenummer: 13749

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg