avXperten

Netværk Switch D-Link (5 Port 1000 Mbps)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

D-Link DGS 1005D er en ikke administreret Netværk Switch med 5 x 10/100/1000 Mbps porte.

DGS 1005D er en kraftig Gigabit Ethernet Switch, der giver dig mulighed for hurtigt at slutte flere computere sammen for at dele filer og mapper, eller at tilslutte den til en router til at dele en internetforbindelse.

D-Link DGS 1005D er en superhurtig Switch med 5 porte, som du nemt sætter op. Switchen har et flot hvidt design og den er perfekt til hjemmet eller det lille kontor.

Switchen har 5 stk. 10/100/1000Mbps porte, som automatisk finder den korrekte hastighed.

DGS-1005D er også udstyret med QoS, som prioriterer netværkstrafik, så tidsfølsomme data leveres effektivt, selv i perioder med megen høj og tung data trafik. Den er stilfuldt, let at bruge, og kommer fremtidssikret til IPv6.

Portene i Switchen registrerer selv netværkets hastighed og justeres automatisk, så du kan få den maksimale hastighed ud af alle enheder, der er tilsluttet netværket. Når en port er tom reducerer switchen power til den for at spare strøm.

Switchen yder 802.3 flowkontrol på hver port, så den minimerer tab, når portens modtagende buffer er fuld. Dette giver dig en mere pålidelig forbindelse til alle dine enheder.

D-Link 5-port 10/100/1000 Switch er en del af D-Links nye serie af SOHO-enheder, som bruger D-Links Green Technology, der sparer energi, mindre varme, og en længere levetid uden at ofre ydeevne eller funktionalitet. En energieffektiv strømadapter (EnergyStar Level V kvalificeret), minimeret brug af skadelige stoffer (RoHS-kompatible), og genbrugsemballage gør denne switch virkelig miljøvenlig.

En Netværk Switch er det stykke udstyr, der formidler kontakten mellem computerne på et netværk. Det er derfor en central og vigtig del af din opsætning. Størrelsesmæssigt kan Netværk Switches variere fra femports plug-and-play modeller til 48 ports modeller til store kontorer og lignende.

Der skelnes også mellem om det er administrerede eller ikke-administrerede netværk. Når du skal vælge, skal du vurdere, hvor megen kontrol over netværket, du har brug for at have.

D-Link er et firma, der har mere end 30 års erfaring med at bygge netværk. Fra en relativt beskeden start i Taiwan er virksomheden vokset i løbet af de sidste 30 år til et global brand, der tilbyder de nyeste og bedste netværksløsninger uanset om det er til hjemmet eller professionelt brug.

Specifikation:
- Bredde: 14,4 cm.
- Dybde: 10 cm.
- Højde: 3,3 cm.
- Egenskaber: Datatransport, komplet duplex ydeevne, auto-negotiation, auto-uplink (auto MDI/MDI-X), pakkefiltrering, gem og send, halv dupleksmodus, Quality of Service (QoS), Jumbo Frames support, Cable Diagnostics Function, D-Link Green Technology.
- Enhedstype: Switch - 5 porte, ikke administreret.
- ENERGY STAR kvalificeret: Ja.
- Fugtighedsgrad ved brug: 10-90% (ikke kondenserende).
- Interface: 5 x 1000Base-T - RJ-45.
- MAC adresse table størrelse: 4K indtastningshukommelse.
- Max. Driftstemperatur: 40 °C.
- Min. Driftstemperatur: 0 °C.
- MTBF (forventet tid mellem fejl): 851,516 timer.
- Overensstemmelsesstandarder: Plug and Play, FCC Klasse B-certificeret, cUL, CB, ICES-003 Class B, C-Tick Class B, RoHS, WEEE, MEPS.
- Overensstemmelsesstandarder: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab, IEEE 802.1p, IEEE 802.3x.
- Porte: 5 x 100/1000.
- RAM: 128 kb.
- Statusindikatorer: Portstatus, tilslutningsaktivitet, ports transmissionshastighed, strøm, tilslutning OK.
- Strømenhed: Ekstern strømforsyning.
- Strømforbrug ved drift: 4,5 Watt.
- Undertype: Gigabit Ethernet.

Varenummer: 13416

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg