avXperten

Netværk Switch D-Link (8 Port 1000 Mbps)

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

D-Link DGS 1008D er en ikke administreret Netværk Switch med 8 x 10/100/1000 Mbps porte.

D-Link DGS 1008D er en kraftig Gigabit Ethernet Switch, der giver dig mulighed for hurtigt at slutte flere computere sammen for at dele filer og mapper, eller at tilslutte den til en router til at dele en internetforbindelse.

DGS 1008D er en superhurtig Switch med 8 porte, som du nemt sætter op. Switchen har plug and play, der gør installationen problemfri. Kræver ingen konfiguration. Switchen har et flot hvidt design og den er perfekt til hjemmekontoret samt mindre og mellemstore virksomheder.

Alle porte understøtter automatisk forhandling af MDI/MDIX-cross-over, hvilket fjerner behovet for cross-over-kabler eller uplink-porte. Med automatisk forhandling på hver port registreres forbindelseshastigheden på en netværksenhed (enten 10, 100 eller 1000 Mbps) og kompatibilitet og optimal ydeevne justeres automatisk. Switchen har 8 stk. 10/100/1000Mbps porte, som automatisk finder den korrekte hastighed.

D-Link DGS 1008D registrerer selv netværkets hastighed og portene justeres automatisk, så du kan få den maksimale hastighed ud af alle enheder, der er tilsluttet netværket. Når en port er tom reducerer switchen power til den for at spare strøm. Med Green Ethernet-teknologien er D-Links switche i stand til automatisk at registrere forbindelsesstatus og reducere strømforbruget på porte, der er i dvaletilstand.

Switchen yder 802.3 flowkontrol på hver port, så den minimerer tab, når portens modtagende buffer er fuld. Dette giver dig en mere pålidelig forbindelse til alle dine enheder.

En Netværk Switch er det stykke udstyr, der formidler kontakten mellem computerne på et netværk. Det er derfor en central og vigtig del af din opsætning. Størrelsesmæssigt kan Netværk Switches variere fra femports plug-and-play modeller til 48 ports modeller til store kontorer og lignende.

Der skelnes mellem om det er administrerede eller ikke-administrerede netværk. Når du skal vælge, skal du vurdere, hvor megen kontrol over netværket, du har brug for at have.

D-Link er et firma, der har mere end 30 års erfaring med at bygge netværk. Fra en relativt beskeden start i Taiwan er virksomheden vokset i løbet af de sidste 30 år til et global brand, der tilbyder de nyeste og bedste netværksløsninger uanset om det er til hjemmet eller professionelt brug.

Specifikation:
- Bredde: 19,45 cm.
- Dybde: 11,24 cm.
- Højde: 3,5 cm.
- Egenskaber: Datatransport, auto-sensing per device, auto-negotiation, auto-uplink (auto MDI/MDI-X), gem og send, MAC-adresse-filtrering, halv dupleksmodus, fuld dupleksmodus, Quality of Service (QoS), Cable Diagnostics Function, D-Link Green Technology.
- Enhedstype: Switch - 8 porte, ikke administreret.
- Fugtighedsgrad ved brug: 10-90% (ikke kondenserende).
- Interface: 8 x 1000Base-T - RJ-45.
- MAC adresse table størrelse: 4K indtastningshukommelse.
- Max. Driftstemperatur: 40 °C.
- Max. Opbevaringstemperatur: 70 °C.
- Min. Driftstemperatur: 0 °C.
- Min. lagertemperatur: - 10 °C.
- MTBF (forventet tid mellem fejl): 1.150.480 timer.
- Overensstemmelsesstandarder: FCC Klasse B-certificeret, VCCI Class B ITE, cUL, ICES-003 Class B, C-Tick Class B, RoHS, LVD.
- Overensstemmelsesstandarder: FCC Klasse B-certificeret, VCCI Class B ITE, cUL, ICES-003 Class B, C-Tick Class B, RoHS, LVD.
- Porte: 8 x 10/100/1000.
- Statusindikatorer: Tilslutningsaktivitet, ports transmissionshastighed, strøm.
- Strømenhed: Ekstern strømforsyning.
- Strømforbrug ved drift: 5,8 Watt.
- Undertype: Gigabit Ethernet.

Varenummer: 13417

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg