Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Netværkskabel S-FTP Cat6a - Låsbar

Netværkskabel FTP Cat6a - Låsbar. Skærmet kabel med låsbar stik. 500 MHz med hastighed på op til 10 Gbps. Lynhurtig cat6a forbindelse med RJ-45 stik.

Læs mere om Netværkskabel S-FTP Cat6a - Låsbar

  Hvilket netværkskabel skal jeg vælge?

  CAT5, CAT6 eller CAT7? Skærmede eller uskærmede? Bløde eller hårde kabler? Hvad betyder UTP? Lær det hele i denne video.

  Låsbart netværkskabel

  S-FTP henviser til at netværkskablet har både ydre og indre skærm. Det vil sige at de indre ledere er parvis skærmede, samtidigt med at hele kablet er skærmet med en ydre folie. Kablet er altså dobbeltskærmet. Denne type skærm er derfor velegnet til de allermest krævende industriinstallationer, hvor man skal have mange kabler tæt på hinanden, uden at der må opstå interferens. Kablerne har monteret standard RJ-45 stik med lås, og kan derfor bruges i de fleste netværkskonfigurationer.

  I denne kategori finder du skærmet netværkskabel Cat6a med låsbar stik. Stikkene på kablerne har indbygget lås, så man ikke kommer til at trække stikket ud af soklen ved en fejl. Netværkskabel eller patchkabel i kategori Cat6a understøtter en båndbredde på 500 MHz og hastigheder på op til 10 Gbps op til 100 meter. Cat6a er derfor velegnet til at overføre signaler som fx 4K Ultra HD video eller spil der kræver stor båndbredde.


   

   

  Betalingskort

   

   

   

  Samlet score: 4.7 af 5

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg
  Dag-til-dag levering
  Alle hverdage, året rundt
  Robotstyrede priser
  Sikrer dig en god pris
  60 dages returret
  Vi hjælper altid!
  E-mærket
  Godkendt siden 2007