Netværkskabel UTP Cat6a - Låsbar

Netværkskabel UTP Cat6a - Låsbar. Uskærmet kabel med låsbar stik. Velegnet til 4K. Netværkskabel i hvid farve. Mange længder. Blød og let at arbejde med.

Filtrér

Læs mere om Netværkskabel UTP Cat6a - Låsbar

Hvilket netværkskabel skal jeg vælge?

CAT5, CAT6 eller CAT7? Skærmede eller uskærmede? Bløde eller hårde kabler? Hvad betyder UTP? Lær det hele i denne video.

I denne kategori finder du uskærmet netværkskabel Cat6a med lås. Netværkskabel eller patchkabel er krydset netværkskabel med stik. Patchkabel i kategori Cat6a understøtter en båndbredde på 500 MHz og hastigheder på op til 10 Gbps op til 100 meter. Cat6a er derfor velegnet til at overføre signaler som fx 4K Ultra HD video eller spil der kræver stor båndbredde. Stikkene på kablerne har indbygget lås, så man ikke kommer til at trække stikket ud af soklen ved en fejl. Perfekt til større installationer. Uskærmet patchkabel af typen U-UTP er blødere at arbejde med end de skærmede STP kabler. U/UTP står for Unfoiled / Unshielded Twisted Pair og betyder at kablet hverken har en ydre folieskærm eller skærm om hver enkelt twisted pair leder.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007