ChatGPT: Laver selv Ny AI Detektor for at Bekæmpe snyd!

ChatGPT: Laver selv Ny AI Detektor for at Bekæmpe snyd!
Billede af menneske og robot fra Canva.com
1. februar 2023 kl 10.10
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Skaberne af ChatGPT, forsøger nu at give en hjælpende hånd til de mange lærere, der vil teste om deres elever har snydt med ChatGPT i deres opgaver.

De har nemlig lavet deres egen version af en AI detektor, som skal kunne fortælle om et stykke tekst er skrevet af et menneske eller af AI. Dette redskab kan nu bruges helt gratis.

AI detektoren fungerer ved, at man sætter en tekst ind, som skal være mindst 1000 anslag. Herefter vil AI detektoren give sit bedste bud på om teksten er skrevet af et menneske eller AI.

AI Detektor Rammer ikke Rigtigt hver gang

Denne AI detektor kommer dog med forbehold for fejltagelser, da skaberne fra start har sagt, at AI detektoren ikke rammer helt rigtigt hver gang, og derfor skal endegyldige beslutninger ikke baseres på baggrund af AI detektoren alene.

Efter udgivelsen er AI detektoren blevet afprøvet af mange, og det er tydeligt, at resultaterne ikke altid vil være rigtige.

Selvom denne AI detektor ikke rammer rigtigt, bliver den dog betragtet som værende mere præcis end de andre AI detektorer der på nuværende tidspunkt er tilgængelige.

Den vil dog give lærere en indikator for, hvorvidt opgaver er blevet skrevet af et menneske eller AI, hvilket er formålet med AI detektoren.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg