AI Designer Mikronåleplaster som kan Bruges mod Hårtab!

AI Designer Mikronåleplaster som kan Bruges mod Hårtab!
billede: canva.com
7. november 2022 kl 10.45
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Hårtab sker for mange mænd og kvinder på forskellige måder i løbet af livet.

Graden af hårtab varierer utrolig meget, og til dem som lider af store mængder hårtab, er der måske gode nyheder i vente.

Forskere fra "American Chemical Society" har udført en test af et nyt mikronåleplaster, i første omgang på mus med hårtab. Testen har vist positive resultater.

Sådan virker et Mikronåleplaster mod hårtab!

Forskere har brugt AI til at forudse hvor på hovedbunden der er brug for såkaldte "reaktive ilt arter" som ikke blot kan stoppe hårtab, men faktisk også re-genere hår.

Dette har vist sig muligt i en test med mus, hvor forskerne succesfuldt har regenereret døde hårsække, og skabt hårvækst på ny i en række mus.

Denne udvikling kan betyde et nyt produkt på markedet, som kan hjælpe mænd og kvinder med hårtab, til at vokse deres hår igen på ny.

Via AI er det endda muligt at skabe løsninger til specifikke typer hårtab, så der er perfekte løsninger til alle mulige situationer.

Løsningen bliver højst sandsynlig en form for plaster, som de helt simpelt kan sætte på de steder du ønsker at dit hår skal vokse igen.

Det skal dog siges, at der stadig er tale om en meget tidlig testfase, men grundet at forskerne har skabt resultater på mus allerede, er de håbningsfulde for potentielle fremtidige tests på mennesker.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg