AirPods Lite: Nye Billigere Apple AirPods på vej!

AirPods Lite: Nye Billigere Apple AirPods på vej!
Billede: canva.com
5. januar 2023 kl 11.45
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Lige nu sælger Apple 4 forskellige modeller af deres berømte AirPods, men selvom de har opnået enorm succes med disse varianter, ønsker Apple at udgive en lidt anderledes type AirPods i fremtiden.

Apple har nemlig det ene problem, at deres nuværende modeller er temmelig høje i prisklassen, og dermed fanger de ikke dem som ønsker øretelefoner i de lidt lavere prisklasser.

I følge en analytiker fra Intl Tech Research ved navn Jeff Pu, arbejder Apple lige nu på et nyt set "AirPods Lite" som skal konkurrere med de billigere earbuds på markedet.

Hvad betyder billigere AirPods så for kvaliteten?

Lige nu er det kun spekulationer, men Jeff Pu går ud fra at de nye AirPods Lite uden tvivl vil skære ned på kvaliteten for at kunne matche den nye lavere pris.

Hvad dette indebærer helt præcist vides ikke endnu, men det spekuleres at der b.la. kan være tale om mindre komfort, og endda mangel på den helt gode "ANC" teknologi som mange elsker i de nuværende AirPods.

Hele formålet med denne nye lancering, er at ramme de som ikke vil betale det helt store for deres earbuds, som mange gør lige nu med de nuværende AirPods.

I stedet vil Apple ramme de mange forbrugere som ikke går så meget op i at tingen skal være luksuriøse og dyre, og blot vil have nogle velfungerende earbuds til en god pris.

Prisen kendes ikke endnu, men det spekuleres at der vil være tale om en prisklasse mellem 30-50% lavere end Apples dyreste AirPods lige nu.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg