Google vil tage imod Bitcoin som betaling i 2023

Google vil tage imod Bitcoin som betaling i 2023
Billede: canva.com
14. oktober 2022 kl 12.04
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Google har meldt ud at de vil åbne op for betalingsmuligheder via kryptovaluta.

Desuden vil Google arbejde sammen med Coinbase, i et samarbejde som har i sinde at gøre det nemmere at betale for diverse services med forskellige typer valuta.

I første omgang vil dette gælde udvalgte kunder i 2023, som b.la. kan betale for diverse Cloud services fra Google, som primært omhandler hosting, databehandling osv.

Kan Google gøre kryptomarkedet mere "mainstream"?

Der er mange spredte meninger omkring handel med kryptovaluta, men at en gigantisk virksomhed som Google vælger at prøve kræfter med denne type betaling, lover godt for os almene forbrugere.

Kryptovaluta har været ramt af utrolig mange skandaler i de seneste år, især når det gælder nyopstartede kryptovalutaer, som senere viser sig at være svindel.

Af samme årsag lader det også til at Google i starten kun tillader betaling via efterhånden anerkendte kryptovalutaer, heriblandt:

  • Bitcoin
  • Dogecoin
  • Ethereum
  • USD Coin
  • Tether USD

Betalingsplatformen vil i starten blive mulig at bruge til Googles cloud-services, som dækker over løsninger primært til virksomheder, som fx dataopbevaring, serverhosting, statistikprogrammer osv. 

Om det bliver muligt at bruge krypto til betaling i fx Google shopping, vides ikke endnu.

Det lader derimod til at dette samarbejde er en form for tidlig "test fase" hvor Google tester vandet og undersøger hvordan interessen er blandt virksomheder i første omgang.

.
E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg