Indien Følger EU's Fodspor: USB-C som Standard!

Indien Følger EU's Fodspor: USB-C som Standard!
Billede: canva.com
24. november 2022 kl 11.03
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Indien har udtalt at de agter at følge EU's nye lovgivning, og vil gøre USB-C til standard kabeltype i hele landet for samtlige smartphones, tablets, bærbare computere osv.

Indien sigter efter at indføre dette allerede i 2024, og ser det som værende en enorm positiv lovgivning der skal være med til at reducere elektronisk affald i fremtiden.

Derudover kan alle brugere af elektroniske enheder nyde ét enkelt kabel, som de kan bruge på tværs af alle deres enheder, lige meget hvilket mærke det er.

USB-C Som standard: Apples værste mareridt 

Apple har i forvejen problemer i EU, siden det har været vedtaget at mange af deres enheder skal omdannes til at kunne bruge USB-C.

Apple har siden 2012 brugt deres velkendte "Lightning" stik, og porte, men dette bliver nu fortid i både EU og med tiden også Indien.

Dette betyder at Apple er presset med deres fremtidige produktion, da både EU og Indien er store markeder, som de næppe har lyst til at undvære.

Heldigvis har Apple allerede lugtet dette igennem den seneste tid, og har fx udstyret deres nye computere med USB-C porte.

USB-C er en mere effektiv løsning mener de fleste, da den både kan overføre hurtigere end alle andre USB kabeltyper, og hurtigere end Lightning stikkene fra Apple.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg