Netflix vil tilbyde 50 mobilspil i år!

Netflix vil tilbyde 50 mobilspil i år!
Billede fra Pixabay
9. maj 2022 kl 11.51
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Streaminggiganten satser stort på mobilspil. Flere rygter melder nu, at Netflix har en ambition om at tilbyde halvtreds nye mobilspil inden årets udgang.

I slutningen af 2021 meddelte Netflix, at de ville begynde at tilbyde seje spil til smartphone.

Siden har de købt flere store spiludviklere. Og i skrivende stund har de i årets løb lanceret en håndfuld nye mobilspil.

Den udvikling ser ud til at fortsætte med raketfart. Ifølge flere pålidelige amerikanske medier vil Netflix kunne tilbyde 50 mobilspil inden året er omme.

— Læs også: Japans første flyvende bil skal være fremtidens lufttaxa!

Stor satsning

Siden november sidste år har Netflix blandt andet købt spiludviklerne Boss Fight Entertainment, Next Games og Night School Studio.

Efter overtagelserne ser det foreløbigt ud til, at Netflix vil lave et smart tiltag, hvor populære videospil også bliver udbudt som serier på streamingtjenesten.

Det gør sig for eksempel gældende for et kommende kattespil, der er en digital genfortolkning af det legendariske brætspil, Exploding Kittens.

Netflix ser ud til at fortsætte sin store satsning på mobilspil. Selvom 50 mobilspil lyder ambitiøst, er det uden tvivl en enormt vigtig prioritering for den amerikanske streaminggigant.

— Læs også: Netflix køber endnu en spiludvikler

Øget konkurrence

Det kan nemlig give dem mulighed for at erobre flere markedsandele i konkurrencen med de mange andre streamingtjenester, der kæmper om kunderne.

Flere amerikanske medier hævder da også, at spilindustrien er markant større end markedet for film.

I 2020 havde spilindustrien et overskud på intet mindre end 988 milliarder kroner.

— Læs også: Spiludvikler arbejder på vildeste Call Of Duty nogensinde!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg