Nu gør TikTok det let at genfinde videoer

Nu gør TikTok det let at genfinde videoer
Pressebillede fra TikTok
29. marts 2022 kl 08.39
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Det populære sociale medie tester lige nu en "se historik"-funktion, der gør det lettere at genfinde tidligere viste videoer.

På grund af den evige strøm af videoer på TikTok, er det ikke altid, at man lige når at få gemt en video ved at like den.

Flere troværdige medier melder dog nu, at TikTok er i færd med at teste en ny funktion af. Det gør det meget lettere at finde de videoer, du tidligere har set.

Bliver testet

I øjeblikket er det kun få udvalgte brugere på det sociale medie, der har fået adgang til at teste funktionen af. Derfor ved vi endnu ikke, hvordan og hvornår den nye fede feature bliver tilgængelig for os alle sammen.

Indtil videre florerer der et screenshot fra Twitterbrugeren "Hammod Oh", som er kendt for at lække diverse nye features på de sociale medier.

Skærmbilledet indikerer, at den nye feature er tilgængelig under "indhold og aktivitet"-sektionen inde i TikTok-appen. Men altså foreløbigt kun til få udvalgte brugere.

— Læs også: Instagram tillader at tagge produkter i alles opslag

Meget lettere

TikTok-brugeren "Rachforaday" postede tidligere i år en ekstremt populær video på TikTok, hvor det bliver gennemgået, hvordan man genfinder en tidligere video.

Her skal man finde Discover-siden og indsætte * i søgefeltet. Herefter trykker man på filtersymbolet i øverste højre hjørne. Dernæst kommer man ind i en menu, hvor man kan se sin videohistorik på TikTok for de seneste syv dage.

Den ultrapopulære video er allerede blevet set mere end 32 millioner gange og har fået 5,5 millioner likes. 

Det vil derfor være vildt fedt, hvis TikTok breder den nye funktion ud til os alle sammen. Vi følger naturligvis udviklingen.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg