ChatGPT: Nu er ChatGPT-4 udkommet!

ChatGPT: Nu er ChatGPT-4 udkommet!
Billede af AI fra canva.com
17. marts 2023 kl 10.41
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

OpenAI har nu udgivet en ny version af teknologien bag deres chatbot, ChatGPT. Den nye version er kommet til at hedde GPT-4.

GPT-4 har fået nogle væsentlige forbedringer i forhold til sin forgænger, og er nu en ekspert på en bred vifte af emner. Dette inkluderer blandt andet medicinsk rådgivning, som har imponeret op til flere læger.

ChatGPT-4 er trods de mange nye opgraderinger dog stadig ikke fejlfri. Den har stadig nogle af de samme fejl, som den altid har haft, og kan derfor endnu ikke helt matche den menneskelige intelligens.

ChatGPT-4 har fået en række nye Smarte Funktioner

Derudover kan GPT-4 nu beskrive billeder, blandt andet kan man tage et billede af sit køleskab, og så kan den komme med forslag til forskellige opskrifter, ud fra hvad du har i dit køleskab.

Denne teknologi er dog ikke tilgængelig for offentligheden endnu, men der er en forventning om at denne teknologi bliver udgivet inden længe.

Derudover har den nye opdatering af ChatGPT gjort at den nu er i stand til at bestå nærmest samtlige eksamener.

Den nyeste opdatering af GPT-4 er allerede nu tilgængelig for de betalende brugere af ChatGPT. Du skal dog stadig huske at tage informationerne fra ChatGPT med et gran salt, da der stadig er risiko for, at de er forkerte.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg