Ny imponerende luksus-yacht kan både flyve og sejle!

Ny imponerende luksus-yacht kan både flyve og sejle!
Billede fra AirYacht
18. maj 2022 kl 08.23
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

AirYacht er titlen på et nyt og utroligt luksuriøst hybrid-fartøj, der både kan flyve og sejle. Det flyvende luksus-skib tilbyder derfor ubegrænsede transportmuligheder.

Det schweiziske firma AirYacht har specialiseret sig i at lave ekstremt luksuriøse transportmuligheder til nogle af verdens rigeste mennesker.

Deres nye flagskib kan nok bedst beskrivende som et flyvende luksushotel, der også er i stand til at sejle på de syv verdenshave, hvis ejeren får lyst til det.

AirYacht består af to dele. Dels en vanvittigt smuk yacht, der i sig selv er imponerende.

Men den anden del er et luftskib, som flyver på helium. Samlet set er AirYacht altså et hybridfartøj, som både kan transportere sin ejer og besætningen til vands og i luften.

— Læs også: Verdens første hurtigbåd på el gennemfører jomfrurejse!

Flyvende yacht

Det imponerende fartøj er designet af tre franske ingeniører fra det schweiziske firma. Luftskibet måler 200 meter i længden og 50 meter i højden.

Det flyver ved hjælp af helium og har en topfart på cirka 90 km/t. Selve luksus-yachten har en elektrisk motor og har enormt meget plads til en besætning på 12 personer.

Selve yachten tilbyder 750 kvadratmeter luksus-bolig, men så er der også lige 350 kvadratmeter soldæk, hvor man kan nyde det gode vejr.

— Læs også: Unik el-ubåd tilbyder luksuriøs undervandsdrøm!

Lækker bolig

Yachten er i tre etager og inkluderer blandt andet træningscenter, sauna og svømmepøl.

Når AirYacht flyver afsted, fungerer luksus-yachten som luftskibets bolig. Og hvis ejeren får lyst til at havsejlads, bliver yachten blot sænket ned via luftskibets kabler.

Den er faktisk også i stand til at lande på jordoverfladen, hvis besætningen skulle få lyst til at overnatte et smukt sted på tør grund.

AirYacht i luftenAirYacht i luften

Bæredygtig luksusliner

De franske designere fortæller, at brændstofforbruget vil være op til 50 gange lavere end andre luftskibe, mens selve yachten altså er batteridrevet.

AirYacht er også fremstillet i mere bæredygtige materialer. Det er nemlig vigtigt, at selv de mest luksuriøse produkter også er bæredygtige, understreger de franske designere fra det schweiziske firma.

Det er allerede muligt at forudbestille en AirYacht, men det forventes først, at den bliver klar til levering i 2026.

— Læs også: Batteridrevet luksus-ubåd inviterer til vanvittig undervandsfest!

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg