Priskrig på Elbiler: Ford følger Tesla og sænker priserne!

Priskrig på Elbiler: Ford følger Tesla og sænker priserne!
Billede af nedadgående pil fra canva.com
31. januar 2023 kl 11.05
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Tesla sænkede for et par uger siden priserne på deres biler gevaldigt. Der har været stor tvivl om, hvad der fik Tesla til at sænke priserne på deres biler, og om virksomheden overhovedet havde råd til det.

Nu er Ford trods dette fulgt efter Tesla, og har også skåret en god portion af prisen af på deres meget populære Mustang Mach-E, så de nu kan konkurrere med Tesla på priserne igen.

Ifølge Ford kommer prisnedsættelse, da de gerne vil gøre Ford March-E en mere tilgængelig mulighed for kunderne, samt at det kunne øge deres mulighed for at få en større markedsandel på elbilmarkedet.

Tvinger flere bilproducenter til at reagere

Med Tesla og Fords prisnedsættelser, står andre producenter af elbiler nu og kan blive tvunget til at reagere.

Med to af de førende producenter på markedet, som har lavet en stor prisskæring, kan konkurrenter blive tvunget til at gøre det samme, hvis de vil kunne konkurrere med Tesla og Ford.

Nissan og Chevrolet, som begge producerer elbiler, har udtalt at de ikke har nogen kommende prisændringer, hvilket må betyde at de ikke har tænkt sig at reagere på udspillet fra Tesla og Ford.

Priskrigen mellem elbil producenterne har først og fremmest ramt USA, men hvis denne tendens kommer til at fortsætte, kan man antage, at der vil være mulighed for at købe elbiler billigere herhjemme i Danmark også.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg