Spiludvikler arbejder på vildeste Call Of Duty nogensinde!

Spiludvikler arbejder på vildeste Call Of Duty nogensinde!
Billede fra Activision Blizzard
6. maj 2022 kl 09.52
Skrevet af: Lars Ulrick Lousdal

Hele 30 procent af medarbejderne hos spiludviklerne fra Activision Blizzard arbejder udelukkende med det nye CoD. Det bliver det mest ambitiøse spil nogensinde.

Activision Blizzard har lige sendt sin årlige rapport ud til sine mange investorer. 

Spiludviklerne har omkring 9.800 ansatte, og de fortæller i rapporten, at hele 3000 medarbejderne lige nu beskæftiger sig med et eneste mål: at udvikle det nye Call Of Duty.

— Læs også: Blizzard præsenterer sejt Warcraft-mobilspil!

Solgt i millionvis

Det er måske heller ikke underligt, for netop CoD er deres mest succesfulde spil nogensinde. Der er solgt millionvis af Call Of Duty-spil gennem tiden.

Den legendariske spilserie har indbragt spiludviklerne adskillige milliarder kroner, og regnskabsåret 2020-2021 var Activision Blizzards allerbedste nogensinde.

— Læs også: Fed ny FIFA22-funktion er snart klar!

Mest ambitiøse spil nogensinde

I sin årlige rapport understreger Activision Blizzard, at det kommende Call Of Duty bliver enestående. Det er spiludviklernes mest ambitiøse projekt nogensinde, lyder meldingen.

Planen er at vende tilbage til Modern Warfare-serien efter, at Call of Duty Vanguard ikke fik den ønskede succes.

"Vi arbejder på vores mest ambitiøse plan i Call Of Dutys historie. Det gør vi ved, at 3000 af vores ansatte nu arbejder på det kommende spil. Her går vi tilbage til Modern Warfare, som har været vores mest succesfulde titel nogensinde," skriver Activision Blizzard altså til sine investorer i den årlige rapport.

— Læs også: Call of Duty Warzone-spillet kommer til smartphones

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg