TV Uden Ledninger: Fremtidens Trådløse Fjernsyn er Landet!

TV Uden Ledninger: Fremtidens Trådløse Fjernsyn er Landet!
Billede: canva.com
9. januar 2023 kl 13.07
Skrevet af: Sebastian G. Kristensen

Fremtidens fjernsyn er trådløse, i hvert fald hvis det står til virksomheder som LG og den nye spiller på markedet "Displace".

De har begge fremstillet en serie af fjernsyn, som sikrer at din skærm er ledningsfri, og dermed kan hænges lige hvor du har lyst.

Dette gør de via en lille boks, hvor indhold bliver streamet op på skærmen, og dermed slipper skærmen for selv at skulle bruge strøm og kraft på at generere billederne. 

Displace har tilføjet en funktion, i form af kraftige sugekopper på bagsiden af deres trådløse TV.

Denne sugekop funktion tillader at fjernsynet kan hænges på hvilken som helst væg derhjemme, og endda på dine ruder eller andre glasoverflader hvis du ønsker.

Trådløs Teknologi i Fjernsyn: Sådan Fungerer det!

Teknologien i trådløse fjernsyn er faktisk mere simpel end man først skulle antage.

Faktisk er der egentlig i bund og grund tale om et normalt fjernsyn, men alt "indmaden" er taget ud, og i stedet sat i en tilhørende HDMI-transmitter boks.

Denne boks er egentlig selve hjernen i fjernsynet (Selvom den ikke er en del af fjernsynet rent fysisk).

I boksen kan du tilslutte fx din playstation, højttalere osv, og stadig se og høre det indhold de fremviser fra selve fjernsyns skærmen, som står seperate og helt uden ledninger.

Fjernsynet skal selvfølgelig have strøm, og det får det via et opladningskabel som fx i LG's store 97-tommer TV er gemt i en af fødderne, så man nærmest ikke kan se det selv når det et tilsluttet.

Dette betyder dog, at teknisk set er LG's fjernsyn ikke rent faktisk 100% trådløst, men det er en anden sag når vi kigger på Displace's TV.

Displace er en ny spiller på markedet, som har levet 100% trådløse og bærbare fjernsyn.

Deres 55 tommer fjernsyn, er batteridrevet og kan flyttes rundt som du ønsker det, og sættes på samtlige typer overflader, fx din væg eller din glasrude på arbejdet eller derhjemme.

Ulempen ved Displace's fjernsyn, er selvfølgelig at det skal lades op engang imellem, og dermed skal tages ned, eller hænge et sted hvor der er et strømoutlet til rådighed når det mangler strøm.

E-mærket

 

Betalingskort
avXperten
MenuKontaktKurvSøg