Vi bytter julegaver indtil d. 24. Januar 2019 - Bestil senest d. 20. December og modtag pakken før jul!

Nintendo Switch Controller

I denne kategori finder du controllere til Nintendo Switch. Som standard leveres Nintendo Switch med to små Joy-Con controllere, som begge tilsluttes et monteret greb, der ligner en standard Controller. Men vil du gerne have en dedikeret Controller til Switch, når du fx spiller på store tv, så er Nintendo Switch Pro Controlleren for dig.

Læs mere om Nintendo Switch Controller

Nintendo Switch Pro Controller
Nintendo Switch Pro Controller
Nintendo Switch Pro Controller

Nintendo Switch Pro trådløs Controller i ergonomisk sort design. Perfekt pasform i din hånd til mange timers spil. Denne avancered…

Læs mere Varen er på lager

Controller til Nintendo Switch

Controllerne har mange smarte features som fx bevægelseskontrol, HD vibrationer, så den er i stand til meget præcise vibrationer, indbygget Amiibo funktionalitet og meget mere. Controlleren har indbygget accelerometer, gyroskop og har en perfekt ergonomisk pasform i din hånd, så du kan spille i mange timer i træk uden at få ondt i hænderne.

Pro Controlleren understøtter de samme funktioner som din Nintendo Switch, når den er i håndholdt tilstand og Nintendo Switch Pro Controlleren er designet til at gøre det nemmere at spille på store tv end med Joy-Con enhederne. Controlleren forbindes via Bluetooth 3.0.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

avXperten
MenuKontaktKurvSøg