avXperten

Nonda ZUS

Nonda ZUS er en prisvindende serie kvalitets billadere, som kan oplade din Smartphone eller tablet, iPhone eller iPad uden problemer i bilen. Udover opladefunktion kan Nonda ZUS hjælpe dig med fx at huske hvor du har parkeret bilen. Nonda ZUS modellerne har et utroligt eksklusivt og funktionelt design, som passer elegant ind i bilens cigarlader.

Prisvindende oplader til bilen

Nonda ZUS har elegant belysning, så det altid er let for dig at se og tilkoble dine enheder i bilen – også selvom det er mørkt. Nonda ZUS er den eneste billader, der har sin egen app hvor du altid kan finde dens placering. På den måde kan du let finde frem til din bil i parkeringshuset. Du åbner blot Nonda ZUS app’en og følger den røde pil, der peger dig i den rigtige retning, og viser dig hvor langt du er fra bilen.

Samtidigt er der tale om billadere med stor effekt, der kan oplade 2 iPads på samme tid som en normal oplader en telefon. Endelig har Nonda ZUS en række features som fx muligheden for at holde øje med dit bilbatteri over tid og holde styr på hvor meget og hvor langt du kører (og vise det i app). Pro kvalitets bilopladere i fantastisk design.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg