Alle køb kan byttes til 15. marts 2022 - Bestil før 22. dec og få pakken før jul!

ooono

Her er vores udvalg af ooono.

ooono - Uundværlige gadgets til køreturen

For atter at udtrykke hvad du kan læse om ooono, i vores tekst i toppen af hjemmesiden. Kan vi gentage os selv en atter gang.

Siden her viser et udvalg af produkter fra ooono. Når du anskaffer dig noget fra ooono får du altså en pris der matcher kvaliteten.

ooono er især kendte for deres effektive trafikalarmer, som installeres nemt og enkelt i din bil, og derefter advarer om en række forhold på vejen.

De advarer b.la. om fartkontroller, samt uheld eller afspæringer på vejen.

Deres system gør det muligt for trafikalarmen at kommunikere med andre trafikalarmer i trafikken, så data bliver delt mellem alle billister med en trafikalarm som ooonos.

ooono trafikalarmen virker i over 50 lande, primært i EU.

Udover deres populære trafikalarm, udvikler ooono også andre produkter til bilen.

Dette inkluderer løsninger som fx en mobilholder, samt digitale p-skiver m.m.

Har du brug for hjælp?

Vores personale vil rigtig gerne hjælpe dig, Både med at tage det rigtige valg , men gerne også omkring dette varemærke.

Hvis at du tager beslutningen at lægge en ordre på sortimentet fra brandet her på shoppen, Forsøger vi så vidt muligt så vi kan afsende hurtigere end hurtigt.

Til venstre på siden, har du mulighed for opdele sortimentet med filterfunktionen, denne funktion er ikke vist på alle kategorier, det kommer an på udvalgets størrelse.

Savner du viden til, ooono ? har du nogle spørgsmål om dit køb så må du gerne skrive til avXperten kundeservice via 86 32 71 71 eller info@avXperten.Dk. 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007