Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

ooono

Ooono er kendte for deres trafikalarmer/fartkontrolalarmer som fortæller dig når der er en fartkontrol i nærheden. Med denne type enhed kan du undgå dumme bøder, og sikre en god færden i trafikken.

Filtrér
Sortering

Læs mere om ooono

ooono Trafikalarm
14 Anmeldelser
ooono Trafikalarm
14 Anmeldelser

Slip for fartbøder
Nem montering og betjening

Læs mere På lager

Historien om Ooono

Ooono er både en meget effektiv trafikalarm og en virksomhed, som har specialiseret sig i design og udvikling af smarte produkter til trafikovervågning.

Ooono trafikalarmen blev udviklet på rekordtid af Christian Walther, da han meget pludseligt fik muligheden for at lave en trafikalarm.

Projektet skulle nå julehandlen i 2017 og derfor var tidsrammen meget stram, samtidig var der høje forventninger til en trafikalarm, som ikke fyldte mere end en 5-krone, havde et minimalt strømforbrug, og både kunne lyse og give lyd ved hændelser på vejene. 

De mange krav til det færdige produkt fik også betydning for de krav der blev stillet til både udvikling og produktion, og sammen med den stramme deadline, var Christian Walther nødt til at arbejde hurtigt. 

Fra idé til færdigt produkt tog det kun ca. et halvt år og allerede inden for en uge var både specifikationer og udviklingsbudget på plads. 

Ooono trafikalarm er udviklet i tæt samarbejde med CB Svendsen A/S og Ooono har siden indgået partnerskab om udvikling af en overfaldsalarm, som blev udviklet af fire studerende på VIA university college.

Ooono - kendt for effektive trafikalarmer

Hvis ikke du kender Ooono fra tv-reklamerne med en bil der kører forbi et fartkamera og føreren udbryder “Oooo no”, så kender du den måske for den effektive trafik alarmering, som ikke fylder mere end en 5-krone.

Ooono trafikalarm er siden den første version i 2017 udviklet i flere versioner, heraf er Ooono Co-driver den sidste nye model.

Ooono er kendt for et effektivt netværk af trafikalarmer og understøttelse i mere end 50 lande, hvilket betyder at effektiviteten er stor også i udlandet. 

Ooono har på rekordtid fået et netværk af bilister sat op, som hjælper hinanden med at advare om udfordringer på vejen, uanset om det er færdselsuheld eller fartkontroller.

Tidligere var det ofte en app, du tjekkede inden du bevægede dig ud på din rute, for at se om der var nogle forhindringer, men opdateringerne på diverse apps, var ofte forældet i det øjeblik du satte dig bag rattet.

Ooono var en af de første helt store spillere på markedet for trafikalarmer og derfor krævede den store succes at mange købte alarmen og fik meldt ind når der var sket noget på vejen. 

På dette punkt var Ooono meget hurtige til at få bygget dette rapporterings netværk op, og det betød at succesen blev stor og meget hurtigt voksende.

Ooono har i modsætning til mange af konkurrenterne kun en enkelt knap og det er med udgangspunktet i at der ikke er nogen grund til at gøre tingene mere kompliceret end de er i forvejen. 

5 gode grunde til at vælge Ooono trafikalarm

Der findes mange trafikalarmer på det danske marked, og alarmerne ligger ofte meget tæt på hinanden prismæssigt, derfor kan det være en udfordring at finde ud af hvorfor du skal vælge den ene frem for den anden. 

Vi har herunder samlet 5 gode grunde til at vælge en Ooono trafikalarm, når du også vil undgå fartbøder og forhindringer på vejen. 

#1 - Advarsel i god tid

En Ooono trafikalarm kan fungere som et par ekstra øjne, der holder øje med trafikken hele tiden, også hvis du er lidt uopmærksom.

Ved hjælp af andre bilisters observationer, giver appen dig besked i god tid, når der er en forhindring forude, uanset om det er en fartkontrol eller en bilkø, så du har god tid til at reagere.

Du har sikkert prøvet at komme kørende på motorvejen i en passende fart og i løbet af to sekunder, må du op at stå på bremsen, hjertet hænger oppe i halsen og passagererne gør hvad de kan for at holde fast, mens du kæmper med at få bilen stoppet inden den rammer bilen foran.

Der har måske ikke overhovedet været antydningen af at en kø kunne være under opsejling, eller var du uopmærksom i ½ minut?

Sådan en situation kan du bedre undgå, når du har en Ooono trafikalarm monteret i bilen, da der her ville have været en alarm om at der kunne være forhindringer forude, og du kunne derfor har været forberedt. 

Det er her at Ooonos trafikalarm kommer til at virke som et par ekstra øjne, da enten modkørende eller biler længere fremme i køen kan melde ind at man skal være opmærksom.

#2 - Pålideligt netværk af data

Ooono trafikalarmer giver og har adgang til de stærkeste bil fællesskaber og datapartnere, det betyder at de data der meldes ind fra brugerne af Ooono trafikalarm, hurtigt kan behandles og sendes ud til andre brugere.

Det betyder at du let har adgang til et stort netværk af både databehandlere og øjne i trafikken, uanset hvor du befinder dig.

Det betyder også at du i mere end 50 lande, stadig kan bruge din Ooono trafikalarm og som betyder at du kan være fokuseret på din kørsel frem for på notifikationer på telefonen, som var det man gjorde før Ooono trafikalarm. 

#3 - Appen klarer det tunge arbejde

Selvom Ooono trafikalarm er en lille enhed du let kan montere i bilen, så kræver den stadig en app, for at fungere optimalt. 

Appen gør nemlig alt det hårde arbejde, såsom at sende data om klik, position og hændelser.

Det er også via appen du kan ændre opsætninger, notifikationer mm. og det hele kører naturligvis i baggrunden, så du kun skal koncentrere dig om at trykke på din Ooono trafikalarm.

Når du oplever en fartkontrol, som du ikke er advaret om, kan du trykke en enkelt gang på din Ooono, som så via opkobling til telefonen og appen, sender besked til datacentret om at der er fartalarm, herefter bliver alle trafikanter indenfor en vis radius af din placering, advaret herom.

Ooono trafikalarm kobles til din telefon og appen via bluetooth og oftest behøver du overhovedet ikke åbne appen, da tilkoblingen fungerer automatisk.

#4 - Design og montering af Ooono trafikalarm

Ooono trafikalarm er designet til at være diskret og derfor er der blot en enkelt knap, og hele enheden er holdt i en mørk farve, som blender godt ind med de fleste bilers interiør farver.

Enheden fylder ikke mere en en 5-krone og kan placeres på alle faste overflader af instrumentbordet, med de medfølgende dobbeltklæbende tape.

Hvis du får ny bil og gerne vil have din Ooono trafikalarm med dig, kan du nemt få fat i noget nyt tape, som gør det let at montere enheden i den nye bil.

#5 - Informationer om trafikken længere fremme

Med en trafikalarm fra Ooono får du besked, når andre trafikanter har meldt en hændelse ind ved tryk på deres enhed, om blandt andet:

  • trafikuheld
  • kødannelse
  • vejarbejde
  • mobil og stationær fartkontrol
  • stærekasser

Du skal dog være opmærksom på at Ooono er fuldt lovlig i Danmark, men i andre EU lande kan der være forskelle på lovgivningen omkring brug af trafikalarmer.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007