Oppustelig spa

Et oppusteligt spa er en genial og nem løsning til haven om sommeren. Denne type spa kan nemt sættes op og pakkes ned igen når sæsonen er slut, uden at den skal stå året rundt.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Oppustelig spa

Oppustelig spa - Hav luksus lige ved hånden

Her på siden kan du se vores sortiment af oppustelige spabade til dit hjem.

Hvis du ønsker den ultimative afslappelse hele året rundt, er oppustelige spabade en god løsning.

De bedste oppustelige spabade er nemme at bruge, praktiske, og kan bruges både indenfor og udenfor; du kan endda tage den med dig på ferie.

Der er dog ét problem; med så mange oppustelige spabade på markedet, kan det være svært at vide hvilken en der er den rigtige til dig og din familie.

Vi har en masse smarte løsninger til badning i haven, som fx badebassin og pool til haven, badevinger, luftmadras til pool og meget mere.

3 ting du skal vide når du køber oppustelige spabade

Hvad kunne være mere afslappende end at læne sig tilbage med nogle bobler og massagestråler i et spabad?

Oppustelige spabade er ofte mere praktiske og billigere end præfabrikerede spabade, og kommer med et utal af forskellige features, og samtidigt også i forskellige former og størrelser.

De oppustelige spabade er blevet mere og mere populære gennem årene, da de ofte ligger indenfor folks budget, er nemme at vedligeholde, og komfortable at bruge.

Prisforskellene i spabadene er ofte afhængige af hvilke features du ønsker dig, og hvilket udstyr du vil købe til, samt ydeevne og teknologi-niveau.

Oppustelige spabade er en fantastisk måde at nyde noget af den luksus der ofte opleves ved en dyr spa uden at du skal vride pungen for de sidste penge, eller bøvle med installation af hjemmespa.

#1 - Foretrukne brands

Når du vælger at købe et nyt oppusteligt spabad, er det vigtigt at huske på hvilket firma der har lavet dit spabad.

Verdenen af oppustelige spabade er vokset støt gennem de sidste par år, og som efterspørgslen er vokset, er antallet af virksomheder der laver oppustelige spabade også.

Det betyder en overordnet forbedring i design, kvalitet, og værdi af spabadene, grundet den kontinuerligt voksende konkurrence, men det betyder dog også at der er kommet nogle virksomheder, som laver oppustelige spabade hurtigt og billigt.

Ikke at der er noget galt i hverken hurtige og billige produkter, men i mange tilfælde kan det betyde at modellerne også kan være ringere end andre produkter på markedet, og dermed et spild af penge.

Så derfor hvis du vælger et oppusteligt spabad, der er markant billigere end de andre brandede spabade, skal du være opmærksom på producenten, så du kan ringe, hvis produktet skaber større problemer end de er værd.

Ideelt set anbefales du dog til at investere i anerkendte brands.

#2 - Spabadets dimensioner og kapacitet

Mange bliver misledt af hvad der står på kassen og hvad der faktisk kan være i et oppusteligt spabad; her tales der om mængden af personer der kan være i.

Det skyldes at antallet af personer som kan være i spabadet måles som mængden af voksne der kan sidde i spabadet, side om side, tæt samlet.

Hvis du gerne vil have at dit spabad er et sted, hvor du kan strække ud og slappe af med dejligt varmt vand og massage, vil kapaciteten være mindre end hvad der reklameres med.

Kapaciteten er afhængig af et par faktorer:

Ydre dimensioner

Indre dimensioner

2 personers spabad

150 - 180 cm bred

130 - 160 cm bred

3-4 personers spabad

180 - 200 cm bred

160 - 180 cm bred

4+ personers spabad

200 - 216 cm bred

180 - 196 cm bred

Disse mål er en generel guide om de mest almindelige former for spabade, de runde.

Når du kigger på målene på de forskellige spabade, er det oftest de ydre dimensioner, der står på pakken, og ikke de indre.

Selvom at ydre dimensioner er vigtige, er det oftest de indre dimensioner der er vigtigst.

Væggene på de oppustelige spabade er oftest omkring 20 centimeter tykke, da de skal kunne holde på luft og samtidigt også være standhaftige nok til at du kan læne dig mod dem.

Det er vigtigt at du er opmærksom på dybden af spabadet, da det også kan have en effekt på hvor mange der komfortabelt kan bruge dem; generelt, kan du ofte regne med at jo dybere spabadet er, jo mindre gulvplads kan spabadet have.

Dette skyldes nemlig at jo dybere spabadet er, jo mindre behov har du for at kunne strække dig ud, så vandet når dine skuldre.

#3 - Spabadets omkostninger

Selvom at det kan være ubehageligt for nogle, er du nødt til at overveje de omkostninger der kommer med at have et spabad.

Der er her tre omkostninger du skal være opmærksom på: vand, strøm, og kemikalierne du skal bruge for at holde vandet rent og hygiejnisk.

Vandets omkostninger

Et oppusteligt spabad kan indeholde en del vand, og selv nogle af de mindste modeller kan holde omkring 600 liter vand, mens nogle af de største modeller kan komme op og indeholde omkring 1100 liter vand, i nogle tilfælde mere.

Derfor er det vigtigt at du tænker over, hvor meget det kommer til at koste for dig at fylde dit oppustelige spabad; du skal også rengøre dit spabad, hvilket betyder at det skal tømmes, og dermed genfyldes så snart du skal bruge det.

Strømmens omkostninger

Når dit oppustelige spabad er fuld af vand, skal du kunne opvarme det til din ønskede temperatur, hvilket kan tage op til 24 timer alt efter hvor meget vand dit spabad indeholder.

Så snart vandet er opvarmet, skal du derefter sørge for at holde vandet varmt, og, hvis du har brug for det, tænde for massagesystemet.

Alt dette kræver strøm og koster penge.

Et spabad er utrolig lækkert, og det kan være meget behjælpeligt i at behandle de ømme muskler du kan få, men det kan være dyrt.

Indkøb af kemikalier og udstyr

Hvis du overvejer at investere i spabade, skal du også købe kemikalier, så du kan behandle vandet i dit spabad, og holde det både rent og sikkert for brugerne.

At bruge kemikalier er et helt andet område af at eje et spabad, og forståeligt nok, noget mange nye ejere bekymrer sig om.

At købe kemikalier kan være dyrt, men det er ofte ikke noget du kan undgå, da ubehandlet spabadsvand kan skabe problemer for både spabadet og dem der bruger spaen.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007