avXperten

Overvågningskamera 1000 TVL Vario (18m kabel) Dome

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

König analogt kamera med 1000 TV-Linier, fungerer kun sammen med en harddiskoptager.
Linse: Varifokal linse til manuel justering af synsvinklen, dette kan være en fordel hvis kameraet sidder forholdsvis langt væk fra det område der ønsket filmet.
Farve: Hvid
Kabellængde: 18 meter.

Et analogt kamera har visse fordelse som IP kameraerne ikke har. Prisen på et analogt kamera er noget lavere end prisen på et IP kamera.

Udover prisen er installationen at et analogt kamera også noget mere simpel, kameraet sættes blot til en harddiskoptaget også kaldet en DVR.
Når det analogt kamera er sat til harddisk optageren begynder det at optage, ingen konfiguration af svære IP adresser, porte eller andet højteknisk.
Desuden er et analogt kamera også meget stabilt i sammenligning med et IP kamera. Et analogt kamera kører ikke over netværket og går derfor ikke ned når en router/switch eller andet netværksudstyr mister strømmen.

Det analogt kamera forbindes til harddiskoptageren via det medfølgende BNC kabel med integreret strømledning, som gør at der ikke skal trækkes 2 kabler frem til det analogt kamera fra harddiskoptageren af.

Dette analogt kamera er designet i kuppel design hvilket giver gode forudsætninger for at ind justere kameraet, og få det analogt kamera til at netop filme der hvor der er brug for det.
Desuden er kuppel også meget hærværksikkert, og kan derfor modstå en mursten kastet mod det analog kamera, uden at dette skader kameraets virkning.

Dette analoge analogt kamera kan bruges både ude da det er vandtæt og klassificeret som et IP66 kamera, hvilket faktisk gør at dette analogt kamera kan holde til at være dirkete under vand i kortere tid.
Analogt kamera kan naturligvis også bruges indendørs hvis dette ønskes.

Kameraet har indbyggede LED infrarøde dioder som gør at det analog kamera i stand til at optage i mørke.
Rækkevidden på de infrarøde dioder er op til 7-12 meter i total mørke, jo mere lys der er i omgivelserne, jo længere rækkevidde.

Dansk brugervejledning samt 18 meter kabel medfølger.

Specifikationer:
- Billedchip: 1/3" HAD CCD
- Linse: 2,8 - 12 mm
- Vandret opløsning: 1000 TVL
- Infrarød LED: 36 stk., 7-12M
- Beskyttelse: IP66
- Arbejdstemperatur: -20°C ~ 55°C
- Grænseflade: BNC
- Indgangsspænding: 12 VDC
- Kameradesign: Kuppel
- Lys sensitivitet: 0 Lux
- Signal-/Brus Forhold: > 52 dB
- Spænding: 12V, jævnstrøm

Varenummer: 11399

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg