avXperten
På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Et KGUARD WiFi IP kamera er et let og alsidig løsning til trådløs overvågning. Med den smarte app til Apple og android enheder har du direkte adgang til dit IP kamera fra en smartphone eller en anden mobilenhed.

KGUARD IP kamera er Plug ’n’ Play og kræver minimal opsætning. Du downloader den gratis App KViewLife og gennem den kan du tilslutte kameraet til det trådløse netværk. Du har nu via Appen adgang til kameraet og kan nemt og enkelt foretage de indstillinger du ønsker på kameraet direkte i App’en.

IP kameraet fra KGUARD har også almindelig netværksport så du har også mulighed for at tilslutte kameraet til dit netværk via et netværkskabel i stedet for gennem WiFi.
Du kan let tilknytte flere IP kameraer i Appen og navngive dem så du kan overvåge hele dit hus fra samme App.

Optagelserne lagres på et Micro SD-kort på op til 64GB i kameraet, så det er let at arkivere og gemme optagelser og du har adgang til tidligere optagelser direkte fra din smartphone. Med denne funktion kan du også benytte kameraet som ”Stand-alone” kamera hvis du har et sted hvor du ikke kan tilkoble den til dit netværk.

KGUARD IP kamera har indbygget bevægelsessensor og mikrofon og kan give dig besked når det registrerer bevægelse eller lyd, så du alarmeres når der sker noget hvor kameraet overvåger. Dette gør også at kameraet er særdeles anvendeligt som Baby alarm, da du udover at kunne se live-video fra børneværelset også har adgang til tidligere optagelser, så du kan se hvordan dit barn har sovet natten igennem.

IP Kameraet fra KGUARD har en tilt-funktion der tillader at det kan indstilles vertikalt 160 grader og med en synsvinkel på 95 grader kan du sikre dig at IP kameraet overvåger netop det område der er vigtigt for dig.

Funktionerne i dette IP kamera gør det til et meget alsidigt og fleksibelt kamera.
IP kameraet er udført i et klassisk sort design der gør at det kan placeres næste overalt uden at være skæmmende og vække opsigt.

Dette IP-Kamera er beregnet til indendørs brug.

Specifikationer:
- Opløsning: 1920x1080 (2 Megapixel)
- Frame rate: 16 fps
- Image sensor: 1/3’’CMOS
- Lens: 3.6mm
- Infrarød LED
- Card storage: up to 64 GB SDHC (not included)
- Audio: 1-vejs (Integreret mikrofon)
- Networking Protocol: DDNS, DHCP, DNS, HTTP, NTP, SMTP, TCP/IP, ICMP, RTSP, RTP, HTTPS, UPnP, PPPoE
- Built-in network interfaces: 802.11b/g/n WLAN
- Wireless security: WEP/WPA/WPA2 wireless encryption
- Power: 220V adapter: DC Plug Output: 5 V DC/2 A
- Driftstemperature: 0 to 50 ˚C (32 to 104 ˚F)
- Fugtighed: 20% to 85% (ikke-kondenserende)
- Mål: (W x D x H): 110x112x122mm
- Vægt: 300 g
- Farve: Sort

Varenummer: 13115

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort