Papirblokke & Notesbøger

Mangler du en ny notesbog eller papirblok, så har vi løsninger her på siden. Genialt til at tage notater eller lave huskesedler på arbejdet.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Papirblokke & Notesbøger

Tombow Bristol Skitseblok (A5) 25 ark
Tombow Bristol Skitseblok (A5) 25 ark
Tombow Bristol Skitseblok (A5) 25 ark

Kraftigt parpier i høj kvalitet
Velegnet til både tørre og flydende tegneredskaber

Læs mere Fjernlager
Levering: 4-6 hverdage
Senest 12. april 2023
Tombow Bristol Skitseblok (A4) 25 ark
Tombow Bristol Skitseblok (A4) 25 ark
Tombow Bristol Skitseblok (A4) 25 ark

Kraftigt parpier i høj kvalitet
Velegnet til både tørre og flydende tegneredskaber

Læs mere På lager

Papirblokke og Notesbøger - Saml dine noter i et lækkert hæfte

Har du ofte brug for at skulle skrive ting og opgaver ned for at kunne huske dem?

Så kan det være at du har brug for nogle papirblokke eller notesbøger, så du har let og hurtig adgang til et stykke papir, hvor du kan skrive dine tanker og gøremål ned på.

Der kan være mange tilfælde, hvor det kan være godt at have et fysisk stykke papir til rådighed, i stedet for at skulle til at bøvle med at skulle skrive noter på smartphonen eller andre elektroniske enheder.

Hvis du har en notesblok til rådighed, så kan det være meget hurtigere at bruge til små noter, hvor du bare lige skal have skrevet noget ned, så du kan huske det senere hen end at du skal til at finde smartphonen frem, finde den rigtige app, også begynde at skrive.

Det kan derfor være en god ide at have en papirblok eller notesbog til rådighed i hjemmet, eller bare på dig, så du altid har mulighed for at kunne skrive ting ned, når du har brug for det.

4 ting du bør overveje når du køber Papirblokke og Notesbøger

Hvis du gerne vil have en god notesbog eller den rigtige type papirblok, så bør du gøre dig nogle overvejelser, så du kan få de notesbøger der passer til dine behov.

Du finder herunder et par eksempler på overvejelser du kan bruge til inspiration, så du bedre kan vurdere hvilken type notesbog og papirblok, som du har brug for.

#1 - Fordele ved papirblokke og notesbøger

Det kan altid være godt at have nogen papirblokke liggende ved skrivebordet, da du her hurtigt kan skrive forskellige detaljer ned på papir.

Det kan være en del hurtigere at skrive ned på papir, hvis du skal lave små noter, da selvom du sidder ved en computer ikke altid har et program åbent der er godt til at tage noter med, og derefter skal du også gemme filen et sted, hvor du husker noterne.

Dette problem undgår du med en papirblok, da den ligger frit fremme på bordet, så du hurtigt kan blive mindet om de pågældende noter og opgaver.

Derudover, så kan det være meget hurtigere at skrive ned på papir, når du snakker i telefon, da du her ofte kun har én hånd fri til at kunne skrive med, hvilket vil være gøre det en del langsommere at skrive på computeren end i hånden.

Hvis du selv er forfatter eller bare godt kan lide at skrive i hverdagen, så kan det være fint med en notesbog, som du kan have med i lommen.

Ofte vil du ikke selv vide hvornår du får en ny ide, og så kan det være frustrerende ikke at have noget at skrive ideen ned på, hvis du f.eks. ikke er hjemme, eller er ude at gå tur.

Så kan en fint lille notesbog være god at have med dig rundt, så du altid har et stykke papir lige ved hånden, som du kan bruge til at nedskrive dine ideer til senere brug.

#2 - Størrelsen på papirblokke og notesbøger

Når du skal vælge hvilken type papirblok og notesbog, som du skal bruge, så bør du gerne overveje hvor stort papiret skal være, da det kan have betydning for, hvor du bedst kan bruge dem henne.

De fleste papirblokke kan findes primært i standard papirstørrelsen A4, der er samme størrelse som det papir du kan finde i printeren osv.

Her har du en papirblok med godt med plads til at skrive på, men som heller ikke fylder super meget i forhold til A3 eller A2 størrelserne.

A4 papir kan fint ligge på kontoret eller i hjemmet til, hvis du har brug for at skrive længere beskeder, breve, eller bare har en masse ting du skal have skrevet ned på samme tid.

Denne størrelse er dog ikke så god for mange notesbøger, hvor du gerne skal have dem med dig rundt, og her fylder et A4 papir rigtig meget, da det ikke passer ned i lommen.

Størrelser af papir:

  • A3
  • A4
  • A5
  • A6

Her kan det være at du gerne vil have en mindre notesbog der bruger A5 eller A6 størrelser, da de er meget mere kompakte, og ikke fylder nær så meget.

Så kan du let have dem med dig rundt, når du bevæger dig rundt i hverdagen, så du altid har mulighed for at skrive din tanker ned, når du har brug for det.

#3 - Typer af papirblokke og notesbøger

Du kan finde både papirblokke og notesbøger i forskellige typer, hvor de enten er indbundet eller har en spiralbinding, der holder det hele sammen.

Hvis du blot skal bruge papirblokken til hurtige noter, som du kan rive af og tage med, så vil det være en fordel at bruge en sidelimet papirblok, da det gør det meget let at rive papiret af blokken uden at komme til at ødelægge papiret.

Vil du hellere bruge blokken som en mere permanent notesblok, så kan det være at du hellere vil have en papirblok med spiralbinding, der gør det let for dig at kunne skifte frem og tilbage mellem siderne, så du kan finde gamle noter, som du har skrevet.

Typer af papir og notesbøger:

  • Sidelimet papirblokke
  • Spiralblok papirblokke
  • Linjeret Sider
  • Kvadreret Sider
  • Indbundet Notesbøger

Hvis du til gengæld gerne vil have en notesbog som du har med dig rundt, så kan det være at du gerne vil investere i en indbunden notesbog med en lækker indbinding, der kan beskytte papir og indhold mod slag og ridser, når du er ude.

Det betyder at det er meget svære for dig at komme til at ødelægge dine noter, da notesbogen også vil være mere resistent overfor f.eks. fugt og vand, så længe at det kun rammer indbindingen.

Du bør derfor nøje overveje hvilken type papirblok og notesbog, som du gerne vil have, så du kan få en i den rette størrelse og indbinding.

#4 - Papir til Matematik eller Skrivning

I mange tilfælde, så kan det være en fordel at bruge et stykke papir til, når du laver udregninger og matematik, da du kan få et bedre overblik over regnestykkerne.

Her kan det være en fordel at overveje om du gerne vil bruge den pågældende papirblok til at skrive på eller lave matematik, da du her kan få nogle forskellige papirblokke der er bedre til det ene end det andet.

Hvis du gerne vil lave matematik, så bør du få en papirblok med kvadreret sider, da du her har får mulighed for at kunne bruge det kvadreret papir til let at kunne måle afstande og lave tabeller end, hvis du havde et blankt stykke papir.

Skal du mere bruge papirblokken til at skrive med, så bør du overveje at købe en blok med linjeret papir, da du her har en fin inddeling af linjer, som du kan bruge til at skrive efter.

Det får din skrift til at følge linjerne, så de bliver pæne og letlæselige, hvilket gør dem gode til at nedskrive noter og ideer på.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Fragt fra 29 kr
E-mærket
Godkendt siden 2007