Luftkølere og ventilatorer på lager - Se her!   -   Bliv kølet ned i sommervarmen.

Patch panel Keystone

Patch Panel Keystone. Få patch paneler der passer til Keystone konnectorer. Et Keystone patchpanel til montering af netværkskabler eller optiske stik.

Filtrér

Læs mere om Patch panel Keystone

Keystone Patchpanel

Patch paneler til Keystone findes typisk i et rackskab, der forbinder LAN, andre kommunikations forbindelser og elektriske forbindelser. I et patchpanel er det muligt at samle alle forbindelserne et sted, hvilket gør det nemmere at ændre og vedligeholde systemet. I denne kategori finder du de tomme rammer, som er beregnet til at sætte de færdige Keystone konnektorer i. Konnektorerne kan uden brug af montageramme klikkes direkte i patchpanelet. På bagsiden af panelet er det muligt at fastgøre kablerne ved hjælp af kabelbindere.

I denne kategori finder du patch paneler beregnet til Keystone konnectorer. Et Keystone modul er en standardiseret konnektor beregnet til montering af netværkskabler eller optiske stik. Keystone moduler har en størrelse på 14,5 mm x 16,0 mm. Et patch panel til Keystone konnectorer er et panel bestående af adskillige netværksporte der passer i størrelse til en Keystone konnektor.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007