Leder du efter FM Nødradio eller Powerbanks?

Pengekasser

Pengekasse til sikker opbevaring af kontanter, enten derhjemme, på arbejdspladser eller i sportsfællesskaber m.m.

Filtrér
Sortering

Læs mere om Pengekasser

Büngers 702 Pengekasse (20x15x8cm) Sort
1 Anmeldelser
Büngers 702 Pengekasse (20x15x8cm) Sort
1 Anmeldelser

Pengekasse med 6 opbevaringsrum
Med cylinderlås og 2 nøgler

Læs mere På lager

Pengekasser - Hold styr på dine værdigenstande

Her på siden finder du vores udvalg af pengekasser til dit kontor eller privat.

En pengekasse er anvendelig næsten alle steder, hvor der er mulighed for at skulle opbevare penge.

Det betyder at som butik, vil du eksempelvis kunne anvende en pengekasse, hvor dine byttepenge kan ligge i, og hvor dagens omsætning kan placeres, indtil pengene skal deponeres andetsteds.

På et kontor vil pengekassen kunne være meget effektiv i sammenhæng med hvis der er en reception, der forhandler småting, eller blot til kontanter, hvis dit kontor har det liggende, om det er i forbindelse med en fælles pulje, opsparing, eller andet.

I personalerummet vil en pengekasse kunne være god som kontorets kaffekasse.

En god pengekasse kan holde styr på både sedler og mønter, især hvis du køber en med en separat møntbakke; møntbakken er inddelt således at du kan placere de forskellige mønttyper i hvert deres rum, så du ikke kommer til at skulle blande dem sammen.

På denne måde sparer du også tid på at skulle finde de rette mønter, og rode pengekassen igennem for den ene to-krone du ved der ligger dernede.

Derfor, hvis du søger en pengekasse, der skarpt deler mønter og sedler op, vil det oftest gavne dig at kigge efter pengekasser med møntbakker.

Der findes eksempelvis varianter, hvor møntindsatsen er placeret i toppen, med en meget skarp møntopdeling, som er synlig, hvor der er specificeret, hvor du skal ligge hver mønttype.

I nogle tilfælde vil du også kunne støde på møntbakker med separate rum til sedler i bunden af kassen, hvilket kan give dig det ultimative overblik over dine penge.

Du kan finde pengekasser i flere forskellige størrelser, og fra flere forskellige mærker, samt farver; eksempelvis store blå pengekasser, der står ud og kan rumme en del, så du både nemt kan få øje på den og have alt hvad der skal gemmes i den.

Såfremt at du er mere til en diskret pengekasse, der ikke skal stå tydeligt fremme i et lokale, kan du også finde sorte eller hvide mindre pengekasser, der nemmere kan gemmes.

Mange af pengekasserne har en allerede installeret lås, og samtidigt også en fjeder i låget, der gør at når du låser kassen op, springer låget også selv op.

Du kan dog også finde pengekasser uden fjeder, hvis du ikke ønsker springmekanismer og lignende, men blot en ganske almindelig pengekasse, der gør hvad den kan.

5 ting du bør overveje når du kigger på pengekasser

Pengekasser ses ofte i små lokale butikker, gårdsalg eller andre steder, der regelmæssigt handler med penge.

Disse kasser er normalt lavet af stål eller andre stærke metaller for at beskytte penge mod ubudne gæster; der er dog mange designmuligheder, farver, typer og funktioner at vælge imellem, og du vil nemt kunne finde en der højst sandsynligt lever op til dine ønsker og krav.

Mange mennesker bruger dem også til at holde deres personlige penge sikre, men typisk bruges disse til virksomheder til at organisere deres indtjening og holde styr på deres penge.

Hvis du leder efter en måde at opbevare dine værdi- eller forretnings-genstande, som du ikke behøver at have med dig på dine rejser eller fra en skuffe til et skrivebord, så kan du købe et pengeskab i stedet for, men ellers får du ofte mere ud af en pengekasse.

Pengeskabe er dog meget tungere, stærkere og meget sværere at bryde op.

Når du begynder at lede efter den bedste pengekasse til dine forretningsbehov, er der et par ting, du bør overveje, før du træffer den endelige købsbeslutning.

#1 - Pengekassens størrelse

Din pengekasses størrelse bliver påvirket af flere forskellige faktorer.

Eksempelvis, hvor mange kontanter du har tænkt dig at opbevare i den, eller hvor meget papirarbejde såsom værdibeviser og kvitteringer du vil have i pengekassen.

Der er også ting, såsom hvor du vil opbevare den, om det er i et stort skab eller i en lille skuffe, og hvad du har tænkt dig præcist at bruge den til.

Eksempelvis, vil pengekassen blive opbevaret på dit kontor, eller blive brugt til små indkøb til kontoret? Vil du bruge den på din stand, når du sælger produkter på et loppemarked, eller lignende?

Hvis du eksempelvis leder efter en pengekasse til dit kontor, eller til at opbevare penge til små indkøb til kontoret, vil du ofte komme langt med en lille eller medium pengekasse med lås.

Hvis du derimod skal bruge en pengekasse til din stand på et loppemarked, eller til salg af snacks og drikkevarer til skolearrangementer, vil du oftest få mere ud af en mellemstor til stor pengekasse med lås.

#2 - Pengekassens design

Med henblik på design, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem, hvilket giver dig masser af pengekasser, der passer til dine behov.

Eksempelvis kan du finde pengekasser der har en bakke, der er aftagelig; de har typisk også et rum i bunden til sikkert at opbevare værdifulde genstande.

Disse kasser har også en lås, der låser for at holde dine penge og genstande sikkert inde.

Typisk er disse pengekasser lavet af stålmateriale for at sikre, at de ikke let kan brydes ind, og de er også lette, så de er nemme at bære, hvis du skulle have brug for at flytte den rundt.

En anden type pengekasse på markedet er en enkelt bakke med et låg, der låses oven på bakken; disse er også typisk lavet af stærkt metal for at forhindre øjeblikkeligt tyveri.

Disse pengekasser er dog ofte ikke nemme at have med fra sted til sted.

Med nok bakker til at rumme hver seddel og mønt, kan dine penge forblive organiserede, men der er ingen ekstra plads til andre vigtige ting, der måske skal opbevares i kassen.

#3 - Pengekassens materiale

Materiale er en type, der kan være med til at svinge beslutningen fra den ene pengekasse til den næste, da mens de fleste pengekasser er lavet af hårde materialer, er ikke alle lavet af de samme materialer.

De fleste vil ofte vælge den boks, som de anser for at være den hårdeste og den stærkeste af de andre pengekasser, hvilket betyder, at de oftest vil have stål eller andre seje metaller.

De fleste pengebokse er lavet af stål, som er det bedste manipulationssikre materiale, men nogle er tyndt stål og andre tykke.

Hvis din pengekasse ikke kommer til at se meget action, så burde en billigere, lettere type være god nok; men hvis det skal slæbes rundt i et køretøj, på flyveture eller bruges på markeder, er en stærkere, kraftigere type bedre.

De indvendige bakker er enten metal eller kraftig plast.

Husk at tjekke specifikationerne for pengekassen før du køber for at sikre, at du får det rigtige materiale.

En anden af ​​typerne har med låsesystemet at gøre.

Da penge er en af ​​de mest stjålne ting i verden, vil du højst sandsynligt have en pengekasse, der har en låsefunktion; de fleste pengebokse, du køber, kommer med en låsefunktion og en nøgle til at låse den op.

Disse er normalt bygget lige ind i pengekassen, og du vil derfor kunne sikre dig, at du får den rigtige slags lås til dine behov.

Hvis du blot bruger kassen til et gårdsalg eller personligt salg, har du måske ikke brug for en tung lås, men hvis du bruger pengekassen til en skolefunktion eller et forretningsmiddel, vil du måske investere i et stærkere låsesystem; du bør derfor altid tjekke låsen inden du køber.

#4 - Pengekassens farve

Farver er typisk ikke nær så vigtige i købsbeslutningen som de andre kriterier, men for nogle gør farver en verden til forskel.

Skulle du have brug for en bestemt farve pengekasse til at matche de andre i din virksomhed, til farvesystemering eller anden funktion, kan du typisk finde flere forskellige farvevarianter at vælge imellem.

Normalt kommer pengekasser i en række forskellige farver, så du behøver ikke bekymre dig om ikke at matche.

Du kan normalt finde pengekasser i farver som:

  • Sort
  • Grå
  • Jægergrøn
  • Brun
  • Tan
  • Sølv

Sort er typisk det mest almindelige, og derfor også den du hyppigst vil støde på.

Forskellige materialer kan også have en indvirkning på farven på pengekassen, så det kan være en god idé at tjekke for dette, inden du køber.

#5 - Pengekassens låsemekanisme

Den mest almindelige type lås hos pengekasser er en indbygget lås med et lille sæt med 2 nøgler.

Du kan her opbevare den ene nøgle på kontoret og den anden nøgle uden for stedet et andet sted, der er sikkert, så du altid har mindst én nøgle i nærheden, mens den anden er i sikkerhed et helt andet sted.

Nogle pengebokse har en kombinationslås, hvilket kan være en fantastisk mulighed, hvis du er tilbøjelig til at miste nøgler, men du skal dog i stedet være god til at huske kodeordet.

Der er også batteridrevne, digitale muligheder, som du blot indstiller en adgangskode til; eller biometriske til brug af et fingeraftryk.

Disse er mere skuffetype pengekasser uden en indvendig bakke til opbevaring af mønter, men du kan altid sætte en lille beholder i den til opbevaring af mønter og kontanter.


 

 

Betalingskort

Samlet score: 4.9 af 5

avXperten
Sprog: DA flag NO flag
Menu Kontakt
Kurv
Søg
Vi sender pakken i dag
Bestil inden kl. 20.30
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid
E-mærket
Godkendt siden 2007