Klik her for at se JANUARUDSALG TILBUD  -  Spar op til 38%

Philips Hue Startsæt

Smarte startsæt med Philips Hue enheder. Gør det er let at komme i gang med at bruge Philips Hue. Giv stuen en helt ny ambiance med et Philips Hue startsæt.

Læs mere om Philips Hue Startsæt

Philips Hue App 3.0

Her kan du se en video om hvordan du bruger Philips Hue 3.0 appen

I denne kategori finder du smarte startpakker med flere Philips Hue enheder, så det er let at komme i gang med at bruge Philips Hue. Giv stuen en helt ny ambiance med et Philips Hue startsæt. Sættene består typisk af Philips Hue LED pærer samt en Philips Hue Bridge og/eller en kontakt. En Philips Hue Bridge eller bro er en vigtig komponent i et personligt Philips Hue intelligent belysningssystem. Det er hjernen bag systemet, der kommunikerer med både dine intelligente lyspærer og Hue app’en for at sikre, at det hele kører problemløst sammen. En kontakt kan fx være en lysdæmperkontakt, hvor du kan styre dine Philips Hue lyskilder.

Det første du behøver for at komme i gang med at bruge Philips Hue er et Startsæt. Et startsæt består af en pære samt en Hue bridge. Et startsæt er nødvendig for at komme i gang med Hue, da man som det første skal bruge en Hue Bridge for at de andre produkter virker.

Philips Hue Bridge tilsluttes dit trådløse netværk i hjemmet med kabel til din router. Herefter styres al kommunikation mellem din app og de forskellige enheder via broen.


 

 

Betalingskort

 

 

 

Samlet score: 4.7 af 5

avXperten
MenuKontaktKurvSøg
Dag-til-dag levering
Alle hverdage, året rundt
Robotstyrede priser
Sikrer dig en god pris
60 dages returret
Vi hjælper altid!
E-mærket
Godkendt siden 2007