Vi bytter julegaver indtil d. 24. Januar 2019 - Bestil senest d. 20. December og modtag pakken før jul!

Phono til USB konverter

Nu har du muligheden for at gemme dine bedste minder på computeren. Med en phono til USB konverter kan du både genoplive dine gamle LPer og MCer og forevige dem i digitalt format. Du kan forbinde eksempelvis din pladespiller og din computer ved hjælp af phono til USB konverteren, og den er utroligt nem at benytte. Konverteren omdanner det analoge signal til digitalt format, og du kan derefter afspille din musik i enten .mp3 eller .wav format. Det er altså slut med at frygte, at minderne går tabt eller ærgre sig over, at man aldrig sætter plader på længere.

Læs mere om Phono til USB konverter

  Phono til USB konverter - fra grammofon til USB

  En phono til USB konverter hjælper dig med at overføre dine gamle kassettebånd og grammofonplader til din computer. Det kan være, at du har en favorit LP, som du har lyttet til så mange gange, at du frygter, den spiller på sidste vers. Det kan også være, at du vil forevige egne optagelser fra kassettebåndoptageren. Det kan være, at du gerne vil sikre dig, at dine minder ikke går tabt på grund af slid. Måske har du bare lyst til, at gøre dine grammofoner og bånd til en del af din digitale musiksamling. Du skal dog have din egen afspiller/software på computeren lave grammofon til USB.

  Med en phono til USB konverter er der en masse muligheder for, at du kan høre og anvende dine gamle plader og bånd igen. Phono til USB konverter er løsningen, uanset om du gerne vil sikre dig, at minderne ikke går tabt, eller om du gerne vil gå over til at høre musik på din computer, tablet eller telefon.

  Phono til USB konverter - digitaliser dine LPer og bånd

  Det er slut med bekymringer om, hvorvidt dine gamle kassettebånd bliver slidte med tiden. Det er også slut med frustration over, at skulle skifte mellem en masse forskellige enheder, når du gerne vil høre musik. Noget musik har du på plade, andet på bånd, atter andet på CD og så er der en masse på computeren. Det kan endda være, at du både har 33ere, 45ere og 78ere, så du i forvejen skifter mellem forskellige pladespillere. Nu kan du høre din musik lige som du vil - helt uden at bekymre dig for, om medierne bliver slidte eller går i stykker.

  Hvis du har lavet hjemmeoptagelser af ungerne da de var små, kan det være rart, at kunne klippe dem sammen og rense lyden. Det er nu muligt og helt risikofrit. Det er også meget lettere at rense lyden og bevæge sig frem og tilbage i klippene digitalt, end når du skal sidde og spole hele tiden. Du får en top kvalitet og kan selv vælge, om formatet skal være det populære mp3 eller det mere nørdede wave-format, som fylder mere og har flere nuancer af lydene med.

  Phono til USB er nemt

  Det er utroligt nemt at bruge en phono til usb konverter. En phono til USB konverter tilsluttes mellem enten en pladespiller eller en båndoptager i den ene ende og en computer i den anden. Lyden bliver omdannet fra det analoge signal til digitalt format via konverteren. Når du har digitaliseret dine plader og bånd kan du vælge at brænde dem til en CD, eller du kan afspille dem direkte fra computeren. Du kan også vælge at overføre dem til din tablet, iPad, smartphone eller iPhone og afspille dem derfra. Det er ikke raketvidenskab og det er helt ligetil at få det til at fungere, uden at du skal vide en masse om lydformater og andre ting.

  Phono til USB konverteren sørger netop for at gøre det hårde arbejde med at oversætte analogt signal til digitalt signal for dig. Det eneste du skal gøre er at forbinde enhederne og bruge et program, der kan hjælpe med at finde og åbne filerne. Det kan anbefales, at du bruger det program i Windows, der hedder lydoptager. Det er altså ikke svært, at bruge en phono til usb konverter, og det giver stor glæde både nu og i fremtiden.

  avXperten hjælper med minderne

  Vores team af engagerede medarbejdere vil have glade kunder. Det er derfor, vi fører de produkter vi gør, og det er derfor, vi altid står klar til at hjælpe. Det er vigtigt for os, at vi kan hjælpe dig med at gemme dine bedste minder både nu og i fremtiden. Derfor sørger vi for kun at føre det bedste udstyr, så kvaliteten er i top.

  Hvis du skulle komme i tvivl om noget i forbindelse med overførsel af analog lyd til digitalt format, kan du altid kontakte os. Vi står selvfølgelig klar til at svare på alle de spørgsmål, du måske har omkring phono til USB konverter. Det kan også være, at du har fod på det, og det eneste du mangler, er konverteren. Den kan du finde lige her på vores hjemmeside og bestille hjem allerede i dag. Vi sørger som altid for at sende varerne derhen, hvor du ønsker.

  E-mærket

   

  Betalingskort

   

   

   

  avXperten
  MenuKontaktKurvSøg