avXperten

Denver USB pladespiller i kuffert - Rød

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Denver USB pladespiller i kuffert - VPL-120.

Med en USB pladespiller kan du genopleve nostalgien fra de gamle vinylplader og du kan digitalisere din gamle pladesamling ved at overføre dine gamle vinylplader til din computer.

Denne USB pladespiller fra Denver har en række forskellige funktioner. Du kan bruge den som en helt selvstændig pladespiller, hvor du kan afspille dine vinylplader via de indbyggede 2 x 1W højtalere.

Der er også en phono udgang på denne USB pladespiller, så du kan koble den til dit musikanlæg eller forstærker og afspille din musik over dit eksisterende musikanlæg og dine større og kraftigere højtalere.

Du kan også digitalisere din gamle pladesamling ved at koble din USB pladespiller til din computer med den medfølgende USB kabel. Du afspiller dine plader og på computeren optager du musikken via den medfølgende software og hurtigt har du hele din pladesamling i en digital udgave du kan høre på din computer, i bilen eller på din Smartphone.

Denvers USB pladespiller kan afspille alle slags vinyl plader. Både 33 LP’er 45 singler og de mere specielle 78’ere. Men denne USB pladespiller er du dækket 100% ind i forhold til dine gamle vinylplader.

Denvers USB pladespiller er lavet i praktisk design i en kuffert der gør den utroligt nem og transportere og praktisk at opbevare.

Specifikationer:
- USB pladespiller i praktisk kuffertdesign.
- Indbyggede højtalere til direkte afspilning.
- Tilslutning til forstærker og anlæg via phono udgange.
- Tilslutning til digitalisering på computer via USB.
- Afspiller: 33 LP’er 45 Singler og 78’ere.
- Autostop funktion.
- Størrelse (BxDxL): 350x250x105 mm.

Varenummer: 11605

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg