avXperten

Denver pladespiller med højttalere og FM radio

På lager (Leveringstid: 1 hverdag)
()

Smart pladespiller fra Denver med indbyggede højttalere og FM radio - Denver VPL-130.

Med en pladespiller kan du genopleve nostalgien fra de gamle vinylplader. Du kan enten lytte til dine gamle yndlingsnumre på de indbyggede højtalere, eller du kan via den indbyggede phonoudgang sende signalet over i din forstærker ud gennem dit anlæg.

Der er også mulighed for at tilslutte høretelefoner til pladespilleren direkte på fronten, hvis du ønsker at lytte til musikken uforstyrret. Høretelefoner følger ikke med i pakken.

Pladespilleren kan indstilles til at afspille både 33 LP’er og 45 singler, så du igen kan få glæde af hele din gamle pladesamling.

Pladespilleren er udstyret med automatisk start og stop, så du undgår at ridse dine plader ved selv at placere pick-up’en på vinylen. Du kan dog også vælge selv at tænde og slukke pladespilleren, ved at flytte pick-uppen ind på pladen.

Pladespilleren har indbygget FM-radio, så du også kan lytte til dine yndlings radiostationer uden at skulle skifte til et andet anlæg. Du indstiller nemt pladespilleren på den korrekte radiofrekvens med drejeknappen, så du kan fintune den, så det står helt rigtigt.

Specifikationer:
- Pladespiller med indbygget radio
- Indbyggede højtalere til direkte afspilning
- Tilslutning til forstærker og anlæg via phono udgange
- Afspiller: 33 LP’er 45 Singler.
- Autostop funktion
- Størrelse: 318x290x145 mm
- Vægt: 3 kg
- Farve: Grå/metallic

Varenummer: 13132

Alle priser er inkl. 25% moms.

E-mærket

 

Betalingskort

 

 

 

MenuKontaktKurvSøg